Вхід | Реєстрація

Чергове засідання клубу «Поклик душі»

Чергове засідання клубу «Поклик душі»

Ми не завжди готові визнати необхідність змін - замислюємося про них, проте не готові їх розпочати. Часто фільтруємо інформацію і обираємо ту, яка влаштовує наше задоволення станом речей. Саме ці внутрішні рамки змушують нас триматися за відносини,  які себе віджили, за роботу, яка не приносить задоволення, і навіть за звичний образ думок. Цього разу  спілкування на засіданні Клубу «Поклик душі» в Кобеляцькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості  28 лютого було спрямоване на обговорення учасницями теми професійного розвитку, усвідомлення своєї місії в житті. Запрошеними гостями були Надія Войткевич-Запара — керівник студії “Глобал Арт” (м. Полтава),  Ірина Ткаченко – практичний психолог Професійного аграрного ліцею м.Кобеляки.

На початку засідання заступник директора  Кобеляцької районної філії  Воронова Л.Л. ознайомила нових учасниць із діяльністю Клубу “Поклик душі” і визначила професійні перспективи щодо працевлаштування кожної з них. Як приклад креативної винахідливості, фахівці філії продемострували слайди про найвідоміші винаходи жінок. Зокрема, несподіваним для всіх був винахід Табіти Беббітт, яка в 1810 році створила прототип циркулярної пилки.

Далі про свої професійні і суспільні досягнення розповідала   Войткевич-Запара Н.О. — ландшафтний дизайнер, флорист-декоратор, еколог, агроном. В минулому році ця творча жінка отримала бронзовий кубок на конкурсі Всеукраїнських ландшафтних садів, в рамках проекту «Ландшафтна весна-2018». Під час презентації Надія Олександрівна визначила передумови до професійного успіху. Вона порадила присутнім: “Щоб побачити нові можливості для самореалізації, слід вийти із особистої зони комфорту, яка визначається звичними шаблонами поведінки”. Потім засідання продовжила психолог, яка запропонувала всім виконати психологічні вправи на емоційне розвантаження.

Це засідання  залишило в кожного багато яскравих вражень  і  сподівань на професійний успіх в майбутньому.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2019, 14:30 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації