Вхід | Реєстрація

Історія успіху української поп-діви Тіни Кароль

Історія успіху української поп-діви Тіни Кароль

Тіна Кароль, вона ж Тетяна Ліберман - популярна співачка на території країн колишнього СРСР, продюсером якої виступає Євген Огір, досягла небувалих успіхів і на даний момент є найпопулярнішою співачкою України.

 

Як все починалося

Тіна Кароль родом з маленького селища Оротукан Магаданської області, звідки незабаром переїхала до Івано-Франківська. Зі шкільної лави почала займатися музикою, закінчила клас фортепіано. До музики її тягнуло з самого дитинства, незважаючи на не дуже-то музичну сім'ю, що складалася з інженерів. Дівчинка закінчила Київське вище музичне училище імені Глієра. Примітно, що Тіна має дві вищі освіти і другу - логістичну.

Починала вона в ансамблях та хорах, виступаючи на українській сцені і поступово притягаючи до себе увагу глядачів. Молода і приваблива дівчина досить швидко вирішила, що хоче пробитися в музичний бізнес і стала ретельно працювати в цьому напрямку, паралельно не забуваючи розвивати свій театральний талант.

 

Перша слава і заслуги

Перший виступ Тіни стався в 2005 році. Вона стала переможницею фестивалю «Нова хвиля», де отримала значний грошовий приз, який повністю пішов на розробку її першого кліпу. Ним став відеоряд на сингл «Выше облаков». В наслідок виходять кілька альбомів - «Show me your love» і «Ноченька», що тут же отримують статус золотих за кількістю продажів і прослуховувань. З однойменної піснею в 2006 році Кароль їде на Євробачення, де представляє Україну і посідає сьоме почесне місце.

З 2007 року починається її бурхлива творча діяльність. Нагорода за нагородою, вона підіймається все вище на музичний і театральний Олімп. За її внесок і популяризацію української культури за межами країни, артистці було вручено кілька премій, що лише підстьобнули інтерес аудиторії до неї.

Вона брала безліч музичних премій, в тому числі YUNA і M1 MUSIC AWARDS. Безліч років поспіль була найкрасивішою співачкою і жінкою за версією журналу «VIVA!». Десять років тому її обрали в якості Посла доброї волі ЮНІСЕФ в Україні, а трохи пізніше вона стала тренером «Голос. Діти» і «Голос країни».

Слід зазначити і заслуги в галузі кіно. Зовсім недавно Тіна удостоїлася честі отримати премію в номінації «Краща актриса» за версією SFAAF за головну роль у фільмі «Колишні», прем'єра якого відбудеться в цьому році, докладніше можна дізнатися в цьому матеріалі https://kontramarka.ua/ru/news/tina-karol-poluchila-prestizhnuyu-mezhdunarodnuyu-premiyu-kak-luchshaya-aktrisa.

 

Основна аудиторія

Згідно з дослідженнями журналістів, основна аудиторія Тіни - це жінки від двадцяти до п'ятдесяти років. Кожна її пісня наповнена змістом і чуттєвістю, несе в собі романтику і ніжність, показує всю силу співочого таланту. Як молоді, так і більш дорослі дівчата і жінки знаходять в кожному рядку щось про себе, а тому артистка так швидко стала популярною в нашій країні і навіть за її межами.

Про нові, найближчі концертні програми артистки можна буде дізнатися на сторінці https://kontramarka.ua/ru/events/tina-karol

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2019, 11:16 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації