Вхід | Реєстрація

Зважували варіанти

Згідно з інформацією ОП «Полтаватеплоенерго», за останній опалювальний сезон котельня 8-го житлового масиву на вулиці Ціолковського, 36 потребувала ремонту аж 14 разів. Це й не дивно – її ввели в експлуатацію ще 1968 року. Неодноразово виконувалися капітальні ремонти обладнання, яке відпрацювало нормативний термін, морально і технічно застаріло, не забезпечує надійність теплопостачання. А від котельні опалюється 267 житлових будинків, у яких проживає 62 тисячі чоловік, 228 об’єктів бюджетно-соціальної сфери (м-ни «Алмазний», «Сади-2», «Огнівка»).
Проблемі присвятили нараду в міськвиконкомі, яку провів перший заступник міського голови Валентин Герасименко. За пропозиціями фахівців, розглядається два варіанти. Перший – виконання реконструкції котельні шляхом заміни існуючих котлів та котельного обладнання. Другий – закриття існуючої котельні та будівництво 7 нових, на місці існуючих пунктів теплопостачання, 4 катодних станцій, газопроводів середнього тиску за період неопалювального сезону.
В ході обговорення більше переваг визнали за реконструкцією. Нові котельні були б, можливо, надійніші, але через щільну забудову процес їхнього зведення розтягнеться на довгі роки. Для реконструкції ж котельні передусім потрібно провести тендер на розробку проекту.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2010, 16:52 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації