Вхід | Реєстрація

Руденківська школа частково залишилась без покрівлі

Руденківська школа частково залишилась без покрівлі

Уночі шквальний вітер зірвав частину руберойду, яким укритий дах навчального закладу. Постраждалих та загиблих немає.

12 березня в Руденківці внаслідок сильного пориву вітру, що сягав 20-30 метрів за секунду, було частково пошкоджено покрівлю школи.

Як повідомив голова сільської ради Сергій Головко, загальна площа покрівлі становить 900 квадратних метрів. Дах укритий руберойдом. Сильний вітер зірвав частину покрівельних матеріалів, а в деяких місцях підірвав.

— Разом із фахівцями ми оглянули дах навчального закладу, — говорить Сергій Головко. — За приблизними підрахунками, ремонт обійдеться в півмільйона гривень. Таких коштів у бюджеті громади немає. Для резервного фонду депутати передбачили 130 000 гривень. До того ж він наповнюватиметься по мірі надходження фінансів. Тому спільно з представниками облдержадміністрації готуємо звернення до Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Полтавській області. Сподіваємось на фінансову допомогу з управління. На деякий час частину розкритої покрівлі накриємо плівкою. Зараз власними силами приступаємо до ремонту.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2019, 11:23 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації