Вхід | Реєстрація

У Полтаві кросовер збив батька із 10-річним сином — хлопець у лікарні

У Полтаві кросовер збив батька із 10-річним сином — хлопець у лікарні

У Полтаві на пішохідному переході збили чоловіка та 10-річного хлопця — батько отримав травму стегна, а син потрапив до лікарні з підозрою на переломи ребер

16 березня у Полтаві на проспекті Миру сталася ДТП. Позашляховик збив 37-річного чоловіка та 10-річного хлопця. Обидва отримали травми. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.

Подія сталася на розі просп. Миру та вул. Небесної Сотні. За словами очевидців, батько переходив дорогу зі своїм 8-річним сином. Вони пропустили на переході два автомобіля і пішли. В цей час їх збив Toyota RAV4.

За даними поліції, за кермом кросовера був 47-річний чоловік. У результаті обидва пішоходи отримали травми. За даними власних джерел «Полтавщини», один постраждалий отримав травму бедра. Зараз він перебуває на лікуванні удома. Інший — 10-річний школяр потрапив до лікарні. Медики підозрюють, що він має переломи ребер.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Тривають слідчі дії.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2019, 14:44 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації