Вхід | Реєстрація

«Ворскла» зіграла внічию із «Арсеналом»

«Ворскла» зіграла внічию із «Арсеналом»

Винесений на понеділок матч Арсеналу і Ворскли закривав 22-й тур української Прем'єр-ліги. До того ж, саме після цієї гри визначалися склади дві шістки.

Ворсклі обов'язково потрібно було перемагати, щоб обійти Маріуполь в турнірній таблиці. Знаючи про це, команда Василя Сачко кинулася в атаку зі стартових хвилин. Під час гри "ворскляни" зуміли реалізувати 2 голи проти одного від київлян, але вже під завісу гри Саків небезпечно зіграв проти Авагімяна в штрафному майданчику, а суддя вирішив, що це пенальті. Вакуленко точним ударом під поперечину зробив дубль - 2: 2.

Таким чином, Ворскла пропустила вперед Маріуполь в топ-6, а Арсенал-Київ наблизився до Чорноморцю на чотири очки.

 

«Арсенал-Київ» — «Ворскла» 2:2

«Арсенал-Київ»: Підківка, Дубінчак, Вакуленко, Башлай, Жичиков, Домбровський (Янаков, 72), Кадимян (Сагуткін, 58), Танковський, Оріховський (Ліпартія, 61), Авагімян, Ковпак.

Головний тренер: Ігор Леонов.

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Чеснаков, Гиоргадзе, Саків, Шарпар, Габелок (Ребенок, 77), Артур, Сапай, Карека, Коломоєць (Шехіч, 90+1).

Головний тренер: Василь Сачко.

Голи: Вакуленко (8, 90, пен.) — Шарпар (23, пен., 56 пен.).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2019, 10:36 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації