Вхід | Реєстрація

Рятувальники гасили пожежу на п’ятому поверсі

Рятувальники гасили пожежу на п’ятому поверсі

Квартира в багатоповерхівці від вогню не постраждала.

У неділю, 17 березня, близько 9:23 до Служби порятунку в Нових Санжарах надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Ковалівській, що виникла на балконі багатоповерхового будинку. При виїзді на місце події рятувальники встановили, що горить п’ятий поверх.

Вогнеборці відразу приступили до гасіння. Пожежу було локалізовано та ліквідовано за п’ять хвилин після дзвінка. Рятувальникам вдалося не допустити поширення полум’я на квартиру. Травмованих і загиблих немає.

Вогнем знищено сміття на площі 1 квадратний метр, закопчено внутрішнє оздоблення стін та стелі балкону. Причина пожежі встановлюється.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2019, 10:54 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації