Вхід | Реєстрація

На лікування Полінки зібрали майже 7000

На лікування Полінки зібрали майже 7000

22 березня в Кобеляцькому центрі культури і дозвілля мав відбутися благодійний концерт. Організатори присвятили захід зборам коштів на лікування маленької кобелячанки Полінки Панченко, яка захворіла на гострий лімфобласний лейкоз.

Дівчинка разом із мамою Оленою перебуває на стаціонарному лікуванні в онкогематологічному відділенні Полтавської дитячої лікарні. На боротьбу зі страшним недугом потрібна значна сума коштів, яких у сім’ї немає. Тому працівники центру культури і дозвілля вирішили провести благодійний концерт, на якому відвідувачі робили б благодійні внески.

У зв’язку з негодою, що вирувала увечері 22 березня, концерт не вдалося провести. Та відвідувачі, які прийшли на захід, передали кошти для Полінки. Усього було зібрано 6900 гривень. Їх передадуть батькам дівчинки.

Керівник відділу культури Марія Кириченко подякувала всім, хто надав фінансову допомогу маленькій кобелячанці, і повідомила, що благодійний концерт відбудеться через кілька тижнів.

У квітні донечці Олени й Олександра Панченків виповниться два роки. Давайте не будемо байдужими до чужого горя і разом допоможемо Полінці подолати хворобу.

Номер телефону Олександра Панченка (066)598-48-71

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2019, 08:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації