Вхід | Реєстрація

У районній дитячій бібліотеці відбулась посвята в читачі

У районній дитячій бібліотеці відбулась посвята в читачі

Всеукраїнський тиждень дитячого читання в Кобеляцькій районній бібліотеці для дітей розпочався «Посвятою у читачі». Учасниками заходу стали учні 2 класу ЗОШ №3 І-ІІ ступенів. Юних читачів гостинно зустріли працівники бібліотеки. Учні переглянули книжкову виставку «Завжди і всюди книгу читай. Бібліотека це круто – запам’ятай!»

Потім відбулася посвята у читачі. У гості до малят завітали казкові герої: Королева Книга, Незнайко, Буквар, які провели їх найпотаємнішими стежками Книжкового королівства. Мандруючи разом з казковими героями, другокласники показали хороші знання українських народних казок та загадок. Згадали правила поводження з книгою.

Діти прийняли урочисту обіцянку читачів бібліотеки. Королева Книг вручила «Посвідчення читача Кобеляцької районної бібліотеки для дітей» та солодкі подарунки. Також вона наголосила, що для юних читачів відкрилися двері у чудовий світ «Книжкового королівства». Вступаючи в ряди читачів, другокласники урочисто пообіцяли виконувати всі правила користування книгою та бути активними читачами бібліотеки. Привітати дітей прийшли учасники лялькового гуртка «Котигорошко» з ляльковою виставою «Як берегти книгу». Гурток працює при районній бібліотеці для дітей. «Посвята в читачі» стала для молодших школярів незабутнім святом та першим кроком до самостійного читання.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2019, 17:02 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації