Вхід | Реєстрація

В Карлівці працюватиме послуга «Соціальне таксі»

В Карлівці працюватиме послуга «Соціальне таксі»

З метою поліпшення соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями рішенням 37 сесії Карлівської міської ради від 20.03.2019 року затверджено Положення про надання безкоштовних транспортних послуг «Соціальним таксі».

Згідно Положення, «Соціальне таксі» - послуга, яка надається Карлівською міською радою для безкоштовного перевезення людей з інвалідністю І-ІІ груп, що проживають та зареєстровані на території Карлівської міської ради, які не можуть самостійно пересуватися, або пересуваються за допомогою милиць, палиць, ходунків до соціально значимих об’єктів міста Карлівки: заклади охорони здоров'я, органи соціального захисту населення, центр зайнятості, органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, управління пенсійного фонду, фонду соціального страхування, органи міграційної служби, органи судової влади, правоохоронні органи.

Надання послуги «Соціальне таксі» здійснюється за попередньою заявкою, яку приймає працівник Карлівської міської ради щодня, крім вихідних, з 8.00 до 17.00 год. за адресою: м. Карлівка, вул. Полтавський Шлях, 54, тел. 98-205.

Графік роботи «Соціального таксі» - щочетверга з 08.00 до 16.00 год.

За більш детальною інформацією звертайтеся у відділ соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Карлівської міської ради (тел. 98-205).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2019, 12:52 | Карлівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації