Вхід | Реєстрація

За перевищення маси вантажу водій заплатить 300 євро

За перевищення маси вантажу водій заплатить 300 євро

Під час проведення вагового контролю представники Укртрансбезпеки виявили автомобіль, що суттєво порушував габаритно-вагові норми.

У понеділок 1 квітня на автодорозі Н-31 Дніпро — Решетилівка, поряд зі стаціонарним постом поліції, працівники Управління Укртрансбезпеки зупинили для перевірки вантажний автомобіль «Вольво», що перевозив екскаватор. При зважуванні вантажівки контролери встановили суттєві порушення. Водій «Вольво» перевищив допустимі габаритно-вагові параметри. Пересувний ваговий комплекс показав, що загальна вага авто з вантажем склала 55,6 тонни. Таким чином, перевізник на 39 відсотків перевищив дозволені норми.

Відповідних дозволів для перевезення вантажу відповідної маси і габаритів водій не мав.

Згідно акту обстеження, складеного працівниками Укртрансбезпеки, перевізник заплатить штраф 290,25 євро.


Автор: телеканал «Місто»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2019, 15:50 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації