Вхід | Реєстрація

Оновлена будівля сервісного центру у Бутенках

Оновлена будівля сервісного центру у Бутенках

4 квітня відбулося урочисте відкриття щойно відремонтованого сервісного центру МВС, що розташований у селі Бутенки.

Кошти на ремонт, а це мільйон гривень були виділені із бюджету Бутенківської ОТГ. ЇЇ голова Микола Скрильник вважає це вдалою інвестицією. Адже сільська казна в якості збору за надані адмінпослуги, що річно отримує 1,5 мільйонів гривень



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2019, 13:37 | Кобеляки | Суспільство


1. orakul / 13 квітня 2019, 13:58
Красиво. Тільки виникає декілька питань. Якщо цей сервісний центр обслуговує 4 райони і навіть всіх громадян України, то чому на нього розкошелюється Бутенківська ОТГ? А якщо врахувати те, що українці у цій державі нікому непотрібні, не говорю вже про пенсіонерів, але непотрібні навіть діти, бо нарешті таки викорінили совковий лозунг "все краще дітям", то для кого цей СЦ збудований, кого він в перспективі буде обслуговувати?
2. orakul / 13 квітня 2019, 15:18
Ну і що ж в моєму коменту вже одному відвідувачу сайту не сподобалось? Те, що ОТГ фінансує ремонт організації, яка громаді не належить, что те, що в цей самий час тяжко хвора дитина позбавлена свого (поки що конституційного) права на лікування?
3. ИВЕН / 15 квітня 2019, 07:50
люба інвестиція (в нас)-це крок до відкатів----одні на дорогах-другі на спилюванні дерев-треті сплять і думають=де ще можна відкусити ласий шматок...
4. orakul / 15 квітня 2019, 08:39
3.ИВЕН
«люба інвестиція (в нас)-це крок до відкатів»

Ну так не про це ж мова. Нафіг та «інвестиція» Бутенкам? Лише для відкатів? А де ж тоді Гунжель? Можна запрпонувати і вибудувати іншу систему відкатів, якщо вже без них ніяк. Наприклад, усіялкі центри центральних міністерств і відомств що знаходяться на території ОТГ реконструюються за рахунок бюджету міністерств з відрахуванням процента ОТГ. Розмір процента відрахування в межах дозволеного ліміту встановлється на сесії ОТГ. Такий варіант створить можливість красти гроші не громади а міністерства. І це буде добре і для громади і для міністерства. От читав в тирнеті, що оплату за реєстрацію технічних кандидатів типу Смєшка, Гриценка і т.д. за яких один з поперед одного бігли кобелячани голосвувати, було покладено на відповідні мінстерства. Ну, наприклад, ЗСУ висуває і фінансує Гриценка, СБУ - Смєшка, МОЗ - Богомолець і т.п.
5. ИВЕН / 15 квітня 2019, 09:16
ну і що далі--фільм то багатосерійний ???.
6. orakul / 15 квітня 2019, 11:14
5.ИВЕН
«ну і що далі--фільм то багатосерійний ???.»

Багатосерійний. І оця вся тут полеміка про корупцію і навіть про вибори і цілу Україну, то навіть не серія а маленький епізод. Як казав Попандополо "мы накануне грандиозного шухера". Або, як пишуть зараз: "Революция, о которой так долго говорили те, кто её ждал, и те, кто её боялся, началась. Просьба пристегнуть ремни и не курить, командир корабля и экипаж желают вам приятного полёта." Посилання на inforuss.info
7. Filon / 15 квітня 2019, 13:41
6.orakul
« "Революция, о которой так долго говорили те, кто её ждал, и те, кто её боялся, началась. Просьба пристегнуть ремни и не курить, командир корабля и экипаж желают вам приятного полёта." Посилання на inforuss.info»

Вибрв 10 хвилин. Перечитав оту маячню написану схибленим автором. Чесно скажу, мені стає Вас шкода. Ви ще процитуйте статєйку під назвою "Аплодіруєм Путіну стоя". Вона там поряд надрукована Шаріковщина вищої проби. До речі сам Путін тут ні до чого.
8. микола козак / 15 квітня 2019, 14:07
Пані Таміла так красиво розповідає про сервісний центр МВС , тільки виникає питання , чому в Кобеляках ніхто пальцем не ворухне , щоб коли людині з села потрібно оформити якийсь документ то це ціла проблема , чому в райцентрі немає сервісного центру , де людина зробила б замовлення по інтернету , їй призначили дату отримання замовлення , приїхала , отримала , поїхала.
9. Maksym / 15 квітня 2019, 17:42
8.микола козак
«чому в райцентрі немає сервісного центру , де людина зробила б замовлення по інтернету , їй призначили дату отримання замовлення , приїхала , отримала , поїхала.»

У Кобеляках немає ОТГ, трохи відстали від життя.
10. микола козак / 15 квітня 2019, 18:35
Так у районі є райадміністрація з купою чиновників і не зовсім низькими зарплатами , є і районна рада- паралельний орган , то яку ще потрібно громаду?
11. orakul / 15 квітня 2019, 22:27
7.Filon
«Перечитав оту маячню написану схибленим автором. »

Автор тут ні до чого. А те, що долару прийде кирдик знають вже навіть деякі упороті патріоти. Тут головне, щоб коменти не видаляли і була можливість вернутися до дискусії через пару років. "Тот, кто верит, что логарифмический рост может продолжаться на земле вечно либо сумасшедший, либо экономист", - писав Кеннет Боулдинг. Він, до речі, не росіянин, не бурят і не фіноугр, а американський економіст. Закінчив знаменитий Оксфорд, працював в Единбургському, Мічіганському і Колорадському (США не ДНР/ЛНР) університетах, Президент Американської економічної асоціації, членкор Британської академії, автор робіт «Экономический анализ», «Реконструкция экономической теории», "Экономическая наука и социальные системы" і інших. (на моє нещастя остання видана в Росії). Але знову таки, ні Росія, ні сам Боулдінг тут ні до чого, бо для того щоб це зрозуміти достатньо шкільного курсу Алгебри.
12. orakul / 15 квітня 2019, 22:44
7.Filon
«статєйку під назвою "Аплодіруєм Путіну стоя". Вона там поряд надрукована Шаріковщина вищої проби.»

Дякую, почитав, бо якби не підказка, то і не знав би. Цілком здрава стаття і з такою ж здравою картою чи мапою як тепер кажуть. Не берусь щось стверджувати щодо реституції і манери автора, але в цілому все логічно написано. Про те, що Україна приречена вже відкрито говорять наші депутати. А не депутат, і не політик, а композитор Бистряков казав приблизно слідуюче: "под разговоры о единстве идет фрагментация Украины". Щоб це зрозуміти не потрібен і Бистряков і депутати. Достатньо взяти реальну карту України, а не ту, на якій намальована навіть адміністрація української республіки Крим і є навіть посада прокурора, який за це ще й гроші отримує. Питання Донбасу теж не випадково не вирішується. Це лише те, що маємо по факту на сьогодні. А що далі буде, то подивимось. Навіть свідомий нардеп Шухевич виступав в залі ВРУ після прийняття закону про декомунізацію і обурено запитував: що ж ви робите? А далі пояснював, що декомунізаційний закон надає право «агресору» поставити питання про відєднаня Галичини і інших територій приєднаних "злочинною совітською владою".
13. orakul / 15 квітня 2019, 22:53
Ну і на «закуску» чисто для приколу теж очевидна інфа. Є така книжка Євгена Щукіна "Масоны ответят" в якій він пише: «Во всех эзотерических традициях (да и большинстве религиозных) Восток – топос света, рождения и блага, Запад – топос смерти, тьмы и зла. Поэтому если бог или герой куда-то движется, то обычно он это делает на восток. А «уйти на запад» в целом ряде традиций значит просто умереть. Еще Калиостро говорил, якобы, что всякий свет приходит с востока.." (Топос із грецької - місце). «Под влиянием Септуагинты – греческого перевода книг Ветхого Завета, а также Филона (!!!) раннехристианское богословие все больше связывало пришествие Христа, который воспринимался как «свет мира», с востоком и описывало его как восход солнца." Та воно і Будда народився не на Заході, а до того ж він начебто заперчував вчення про Вічність, треба так розуміти, що і про вічність долара і ЕС також.
14. Slavko / 15 квітня 2019, 23:26
13.orakul
« Восток – топос света, рождения и блага, Запад – топос смерти, тьмы и зла. »

Оракул, ти – п’ята колона. Якщо твої мізки знаходяться десь на сході, то все тоді зрозуміло і без цитат. Але для українців зазвичай смертельним трапляється саме рух на схід, тож не треба їх лякати і писати маячню нібито із вєтхозавєтів, тим більше, що ти не віруючий.
15. ИВЕН / 16 квітня 2019, 08:04
стаття була під заеоловком (Оновлена будівля сервісного центру у Бутенках)---а відгуки перевели про долар масонство схід.....якась маячня--- давайте коментувати по суті....
16. orakul / 16 квітня 2019, 09:29
14.Slavko
«Якщо твої мізки знаходяться десь на сході, то все тоді зрозуміло і без цитат. Але для українців зазвичай смертельним трапляється саме рух на схід»

Мої мізки знаходяться в моїй голові, на відміну від ваших, які знаходяться в каструлях. Я привів цитати якби із масонських джерел, а ви ж масонство шануєте, навіть памятник у Кобеляках поставили. А Біблія, так то ж взагалі шанована у свідомих книга, при чім тут те - віруючий я чи ні. Головне, що ви віруючі. Я взагалі нікого не лякаю, я намагаюсь людям хоч щось пояснити. Нафіг мені вас лякати, ви й самі полякаєтесь коли час прийде. Це зараз вони вам дали "зелене світло" поки ви їм потрібні. Ось тобі вже згорів у Парижі Собор Парижської Богоматері. Думаєш, що просто так загорівся? Ну думай, невіра тобі в поміч. Посилання на www.youtube.com
17. Maksym / 16 квітня 2019, 09:49
10.микола козак
«Так у районі є райадміністрація з купою чиновників і не зовсім низькими зарплатами , є і районна рада- паралельний орган , то яку ще потрібно громаду?»

Об’єднану теріторіальну громаду потрібно утворити, ще чотири роки тому постановили. Я от скопіював з Вікіпедії: "Крім цього, ОТГ переходять на прямі бюджетні відносини із державним бюджетом, не підпорядковуються районній раді, а самі визначають напрямок розвитку та на що витрачати зароблені гроші. Створення ОТГ робить отримання адміністративних послуг ближчим до людей: в кожній ОТГ створюється свій центр надання адміністративних послуг. Об’єднані громади отримують такі ж доходи, які сьогодні отримують міста обласного значення, адже після об’єднання в бюджеті ОТГ залишається:

60 % податку на доходи фізичних осіб
100 % податку на майно
100 % єдиного податку
5 % акцизного податку з роздрібної торгівлі (тютюн, алкоголь, нафтопродукти)
100 % податку на прибуток установ комунальної власності ОТГ
100 % платежів за надання адміністративних послуг
25 % екологічного податку
З держбюджету ОТГ напряму отримують гроші на освіту, медицину, спорт, культуру, соціальний захист."
Ще у громаду переходять землі за межами населеного пункту, але то вже у наступному році, або й 21-му, як там воно президент нарішає.
18. Maksym / 16 квітня 2019, 09:59
16.orakul
«»


Прочитав про то як говорив Каліостро, згадав як говорив Заратустра, в "бібліотєкє сатаніста", вибачте - атеїста. У вас теж така книжка була?
19. orakul / 16 квітня 2019, 13:22
18.Maksym
«як говорив Заратустра, в "бібліотєкє сатаніста", вибачте - атеїста. У вас теж така книжка була?»

Колись була й така. Тепер таких не друкують. А шкода. От тільки як ви, вибачте, пришелепуваті, інакше і не скажеш, можете рахувати Ніцше атеїстом лише на тій підставі, що він відкрив людству очі на юдейський суперлохотрон тисячоліть? Ну яким боком Бог може відноситись до "еврейской девы сына". Ну це капець. Як може людина, яка вірить Богу як Всевишньому, Вищому Розуму чи Тврцю всього сущого так принижувати того самого Творця. Ви всі вже начисто іпанулись на своїх євреях скоро вже їх і до свої жінок найматимите а не тільки в президенти і боги.
20. Filon / 16 квітня 2019, 18:15
13.orakul
«Та воно і Будда народився не на Заході, а до того ж він начебто заперчував вчення про Вічність, треба так розуміти, що і про вічність долара і ЕС також. »

Ффуухх. Та хоч Будду сюди не плутайте. Нічого він не заперечував. Він, як і всі інші Просвітлені розповідав людям, як бути щасливими. Писати текстики про масонів, світову змову, Базель 3 для цього зовсім необовязково. Кого це щасливим зробить? Вас?
21. Maksym / 16 квітня 2019, 22:16
Треба ж було Йому якось прийти у світ, чому б не через єврейську діву? Вогняний кущ чи колісницю, як показало життя, люди погано сприймають, падають ніц на землю і скавучать як дурні, псують штани та тільки зубами цокотять.
22. orakul / 17 квітня 2019, 11:23
21.Maksym
«Треба ж було Йому якось прийти у світ, чому б не через єврейську діву? Вогняний кущ чи колісницю, як показало життя, люди погано сприймають,»

Ну так придумав би щось інше, він же все таки тіпа бог. Навіщо його чудити з якимсь непорочним зачатієм, кидати тінь на єврейську діву, та й Іосифа ставити в негарне становище? Ребята, ви в якому віці живете? Капець. Але припустимо, що все так і було. Відкинемо усіляку попівську лапшу, їх тлумачення "святих текстів", і тупо прочитаємо, що казав сам Іісус, якщо вірити одному із його апостлів, а саме Матфею: "Я послан только к погибшим овцам дома Израилева"? (Мф 15:24). От до тиховець нехай і ходить і їх перевиховує. Я, як і більшість людей на Україні до тої отари овець не належу. А на ділі виходить, що іудеї його тоді розіпяли, щоб він серед них сумуту не сіяв і зараз на нього кладуть щось нецензурне. І вони цього навіть не скривають, а тупо прямо кажуть пришелепуватим, що то їхня розробка для лошар. Посилання на www.youtube.com
23. orakul / 17 квітня 2019, 11:33
20.Filon
«Писати текстики про масонів, світову змову, Базель 3 для цього зовсім необовязково. Кого це щасливим зробить? »

Коли стадо женуть на убой а воно цього не розуміє і розуміти не хоче, хоч знання відкрило б йому очі на небезпеку і дало б шанс на порятунок, то ніякі Будди його не врятують, вони можуть тільки полегшити емоційний стан стада ілюзією, і відволікти його увагу від неминучого забою. В кінці шляху усі будуть забиті на мясо чи на щось інше не залежно від того, йшли вони на «ешафот» з буддою чи із сумнівами і переживаннями. А якби стадо знало куди їх женуть, то можливо б і врятувалось.
24. Maksym / 19 квітня 2019, 08:29
22.orakul
«прочитаємо, що казав сам Іісус, якщо вірити одному із його апостлів, а саме Матфею: "Я послан только к погибшим овцам дома Израилева"? (Мф 15:24). От до тиховець нехай і ходить і їх перевиховує.»

Якщо так розуміти Писання, то притча про засіяча це інструкція з рослинництва. Під загиблими вівцями дому Ізраїлевого розуміються віруючі в єдиного Бога, а не погани, як та жінка або українські менти чи бандити, які однаково звертаються зі своїми проблемами до екстрасенсів, попів, лікарів чи повій, в залежності яка потреба.
25. ИВЕН / 19 квітня 2019, 09:04
24.Maksym
«Якщо так розуміти Писання, то притча про засіяча це інструкція з рослинництва. Під загиблими вівцями дому Ізраїлевого розуміються віруючі в єдиного Бога, а не погани, як та жінка або українські менти чи бандити, які однаково звертаються зі своїми проблемами до екстрасенсів, попів, лікарів чи повій, в залежності яка потреба»


пОЛНАЯ ЧУШЬ---не относящаяся к теме даной статти...
26. Maksym / 19 квітня 2019, 14:07
25.ИВЕН
«пОЛНАЯ ЧУШЬ---не относящаяся к теме даной статти...»

ви мені про чушь нє задвігайтє, це запрєщьонний приойм у тєософському диспуті. Ну а то, шо не має ніякого відношення до місцевого перебігу реформи деценталізації, нічого казати, є такий гріх.
27. ИВЕН / 20 квітня 2019, 07:30
26.Maksym
«нічого казати, є такий гріх»


принимается...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації