Вхід | Реєстрація

Полтавці допомогли затримати шахрая

Полтавці допомогли затримати шахрая

Молодий чоловік побачив як старша жінка, що живе у сусідньому будинку по вулиці Богуна, підписує якісь документи та передає незнайомцю велику суму грошей. Зайшовши у двір та почувши від сусідки, що гроші віддає на лікування знайомої, яка декілька годин тому потрапила в аварію, він зрозумів, що має справу з шахраєм.

Чоловік вихопив у незнайомця 20 тисяч гривень, які йому уже віддала сусідка, та попросив пред’явити документи. На це прохання незнайомець відреагував досить дивно - побіг та закрився в автомобілі таксі, на якому приїхав. Поїхати та втекти з місця події шахрай все ж не зміг – чоловік разом з іншими сусідами заблокували автомобіль та викликали поліцію.

Як виявилось, люди затримали  44-річного мешканця Луганська, який декілька днів тому приїхав до Полтави «у справах».

«У поліції чоловік повідомив, що приїхати до жінки і забрати гроші його попросив у телефонній розмові знайомий, - розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Це «стандартна» відповідь подібних шахраїв, щоб відвести від себе підозру. Однак, ми не дамо йому уникнути відповідальності. Зараз слідчі та оперативні працівники активно працюють над пошуком усіх необхідних доказів його протиправної діяльності».

За даним фактом у відділенні поліції № 1 міста Полтави розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (замах на шахрайство).


Автор: За матеріалами відділення поліції №1 міста Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2019, 10:06 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації