Вхід | Реєстрація

На Полтавщині завершили оновлення сервісних центрів

На Полтавщині завершили оновлення сервісних центрів

Один з них розташований у селі Бутенки Кобеляцького району. Його відремонтували за кошти, виділені з бюджету місцевої об’єднаної громади. Ремонтні роботи тривали майже півроку. Протягом цього часу центр не припиняв свою роботу.

Так уже сталося, що бутенківський сервісний центр став останнім з восьми діючих подібних підрозділів, розташованих на території Полтавської області, де був проведений капітальний ремонт усієї будівлі. Керівництво центру та місцевої громади вирішили не обмежуватися лише упорядкуванням внутрішньої частини будівлі та робочих місць персоналу. Відремонтували і дах центру, провели утеплення.

Дивіться відео відкриття: https://exo.in.ua/news/43650

Як розповів під час урочистої церемонії відкриття оновленого центру Віталій Бондаренко, начальник регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області, перемовини щодо фінансування робіт розпочалися рік тому. Микола Скрильник, голова Бутенківської ОТГ, висловив готовність при підтримці депутатського корпусу виділити кошти на ремонт об’єкту, розташованого в центральному селі громади.

Значення роботи сервісного центру для Бутенок навіть важко переоцінити. І справа тут не лише в послугах, які можуть отримати місцеві жителі, як і всі інші мешканці Полтавської області.

Сервісний центр на території Бутенок забезпечує роботою 11 постійних працівників. А податкові надходження до бюджету ОТГ становлять майже півтора мільйона гривень у рік.

Саме через це в бутенківських депутатів не було сумнівів у необхідності профінансувати ремонт. Адже якісний дизайн, зручне розміщення робочих місць має привести до збільшення кількості клієнтів установи, а значить і подальшого зростання податкових відрахувань до сільського бюджету.

Виступаючи на церемонії відкриття, голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко підкреслила, що ця подія є черговим підтвердженням правильності курсу на децентралізацію влади. Бутенки буквально на очах перетворюються на самодостатню, заможну і дуже перспективну громаду, здатну вже в найближчі роки успішно конкурувати із адміністративним центром району, Кобеляками.

А голова ОТГ Микола Скрильник, у свою чергу, подякував представникам районної влади за допомогу і сприяння у всіх починаннях. Адже в Кобеляцькому районі райдержадміністрація лише допомагає створенню і розвитку об’єднаних громад, не дивлячись на те, що в найближчому майбутньому процес децентралізації призведе до зникнення як РДА, так і районних рад у їх сучасному, точніше радянському, вигляді.

Сергій Гузь, начальник сервісного центру, розташованого в Бутенках, подякував за сприяння представникам влади та, передусім, всьому трудовому колективу установи. Адже протягом майже шести місяців працівникам центру довелося брати активну участь у ремонтних роботах, не припиняючи виконувати свої безпосередні службові обов’язки.

Усі без виключення виступаючі, у тому числі і присутній в той день у Бутенках Народний депутат Андрій Река, наголосили, що по рівню комфорту тамтешній сервісний центр навіть перевершує подібні об’єкти в Полтаві та Кременчуці.

Більеш фото з відкриття можна переглянути тут: https://exo.in.ua/photo/299

 

Для довідки

Сервісний центр МВС щоденно надає понад 100 платних та безоплатних державних адміністративних послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, довідки про несудимість тощо. До речі, бутенківський центр є одним із лідерів за кількістю наданих послуг у Полтавській області. Протягом місяця тут здійснюють близько 2,5 тисячі правочинів. І це при тому, що серед «конкурентів» — Полтава і Кременчук.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2019, 17:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації