Вхід | Реєстрація

Затишний відпочинок в номері з каміном на Закарпатті

Затишний відпочинок в номері з каміном на Закарпатті

Хороший відпочинок - це запорука гарного настрою. Влітку можна поїхати на море, а взимку прекрасним варіантом може стати поїздка на Закарпатті. Якщо зняти будиночок в Карпатах з каміном в Воєводино, можна насолодитися затишною атмосферою і відмінно провести час.

Дерев'яний зруб, дизайнерський інтер'єр, сучасна побутова техніка і справжній камін виробляють на відпочиваючих незабутнє враження. Багато, втомившись від повсякденної суєти, проводять в будиночку більшість вільного часу, і наявність каміна грає не останню роль.

В такому місці, як Закарпаття, дуже гостро відчувається єднання з природою. Свіже повітря, дрімучі ліси, водоспади, гірські річки та озера, прогулянки популярними маршрутами - все це пробуджує в людині її найдавнішу сутність.

Приголомшлива пластичність вогню манить і зачаровує, змушує забути про проблеми і зосередитися на відпочинку, залишивши позаду всі погані думки. На це можна дивитися безкінечно ...

Дивлячись, як язики полум'я спопеляють дрова, відчуваєш себе затишно і комфортно, відчуваєш спокій і впадаєш в легку дрімоту. Завдяки цим незабутнім відчуттям будиночки та номери з каміном користуються високим попитом у відпочиваючих.

Відпочинок в такому місці запам'ятовується надовго. Зроблені фотознімки і відзняте відео навівають приємні спогади. Багато хто після візиту на Закарпатті замовляють каміни в свої приватні будинки, і не дарма!

 

Сухе тепло - оздоровлення

Перебування в опалювальних камінами приміщеннях сприяє оздоровленню організму. Сухе тепло, що виходить від полум'я, рівномірно прогріває повітря. Заспокоюється кашель, знижується шкідливий вплив стресу, організм стає стійкіші до застуди.

У будиночку немає вологи та холоду. Вогонь весело потріскує в глибині, диму немає, завдяки гарній системі димоходів. Зате є приємний аромат, що підтримує святковий настрій. Він кружляє голову і змушує швидше битися серце.

 

Каміни і романтика

Приміщення з каміном затребувані у сімейних пар і закоханих. Їх часто бронюють заздалегідь в Воєводино - до свята (Новий рік, річниця). Відпочинок обіцяє відмінне проведення часу і незабутні враження.

Номерний фонд готелів з камінами не тільки затишніше інших, але і має особливу романтичну атмосферу. Що може бути краще, ніж сховатися пледами та сидіти обнявшись, дивлячись на догорає полум'я. Такі спогади безцінні!

 

Камін + басейн - ідеальна формула!

Крім романтичних вечорів біля каміна на Закарпатті також цінуються водні процедури. Готелі Карпат з басейном на території і камінами в номерах - одні з найбільш затребуваних.

На вибір мандрівникам пропонується безліч номерів на будь-який смак і бюджет. Вибирайте дату, вільний будиночок, приїжджайте і заселяють в Воєводино. Гарного відпочинку!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2019, 10:17 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації