Вхід | Реєстрація

Аварія біля Дрижиної Греблі: постраждав водій мікроавтобуса

Аварія біля Дрижиної Греблі: постраждав водій мікроавтобуса

Учора 11 квітня, близько 16:30, на автодорозі Полтава — Олександрія сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки ДАФ і мікроавтобуса Рено. Аварія відбулась поблизу села Дрижина Гребля, що в Кобеляцькому районі. На місце події прибули медики і рятувальники.  

За повідомленням відділу комунікації поліції Полтавської області, від зіткнення із зустрічним ДАФом, під керуванням мешканця Житомирської області, 1971 року народження, тілесні ушкодження отримав водій Рено, мешканець Кременчука, 1976 року.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

 

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2019, 12:30 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації