Вхід | Реєстрація

На Центр культури потрібні кошти

На Центр культури потрібні кошти
Сьогодні ремонтні роботи тривають

Нагадаємо, що 22 березня Кобеляцьким районом пронісся справжній буревій. Від поривів вітру на районному Будинку культури зірвало частину даху.

Голова райдержадміністрації Таміла Шевченко повідомила, що на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій у районному бюджеті передбачено більше 1 мільйона гривень. Тому дах відремонтують за рахунок цих коштів.

Станом на 17 квітня ремонтні роботи тривають. Будівельники обстежили старе залізне перекриття і виявили, що воно потребує заміни.

Зі слів голови РДА, у бюджеті наявні кошти лише на ремонт чатсини даху, що постраждала під час буревію. Зараз ведуться перемовини з обласними депутатами, аби за їх фінансової підтримки замінити старе перекриття.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2019, 12:30 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації