Вхід | Реєстрація

Громадські роботи — за все заплачено

Громадські роботи — за все заплачено
Депутати Полтавської обласної ради ухвалили сьогодні на 24 сесії організацію оплачуваних громадських робіт на 2010 рік.
Як повідомила директор обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва, державне фінансування громадських робіт збільшиться у порівняні із минулим роком на 3,3 мільйона гривень, що становитиме 8,3 млн.
Основними замовниками таких робіт стануть обласні управління освіти і науки, охорони здоров’я та представники комунальних структур.
Практика оплачуваних громадських робіт виправдила себе минулого року, коли Центр зайнятості не зміг самотужки справитися із наслідками масового скорочення робітників. Тож у 2010 році програма держзамовлень буде значно розширена.
За подробицями можна звертатися до Полтавського обласного центру зайнятості, який розташований у Полтаві за адресою: вул. Сінна, 45.
Телефон 56-95-38.
Години особистого прийому громадян: вівторок 10.00 — 12.00, четвер 13.00 — 15.00

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2010, 15:00 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації