Вхід | Реєстрація

У Кременчуці серед білого дня чоловік намагався викрасти автомобіль

У Кременчуці серед білого дня чоловік намагався викрасти автомобіль

У Кременчуці чоловік по проспекту Свободи намагався викрасти автомобіль ВАЗ-2109. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Під час несення служби поліцейські групи реагування Кременчуцького районного відділення поліції помітили 32-річного підозрілого чоловіка, який намагався завести транспортний засіб та відключити сигналізацію. Пізніше з'ясувалося, що чоловік мав проблеми із законом.

Зловмисник дає показання слідчим Кременчуцького відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 ст. 289 Кримінального кодексу Украйни (замах на незаконне заволодіння транспортерним засобом).


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2019, 11:22 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації