Вхід | Реєстрація

Парк Слави скоро відреставрують

Парк Слави скоро відреставрують

На території оновленої паркової зони встановлять кілька пам’ятників.

У цьогорічному четвертому номері тижневика від 23 січня вийшла стаття «У Бутенках збудують Сквер Героїв». У ній розповідалось про новобудови, що протягом 2019 року мають з’явитись у населеному пункті.

Відповідно до плану соціально-економічного розвитку, прийнятого депутатами сільської ради, у Бутенках запланували збудувати кілька паркових зон і меморіальних комплексів. Місцеві жителі пропонували створити парки саме в Бутенках, оскільки населений пункт є центром громади. Бутенківці хотіли увіковічнити пам’ять про земляків, учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, воїнів‑інтернаціоналістів та військових, які захищають східні кордони країни.

Спершу мав з’явитись Сквер Героїв. У сквері запланували встановити пам’ятні знаки чорнобильцям, воїнам-афганцям, учасникам антитерористичної операції та узагальнюючий пам’ятник відомим землякам.

Та в результаті першим відремонтують парк Слави, що по вулиці Полтавській. 16 квітня бутенківський сільський голова Микола Скрильник підписав договір із кобеляцьким товариством «Наноукріновація» про капітальний ремонт цього парку. Згідно з документацією, оприлюдненою на онлайн-платформі публічних закупівель «Прозорро», вартість будівельних робіт становитиме 492 775 гривень.

Як розповів заступник сільського голови Ігор Федь, у парку Слави установлять шість стел, де будуть вказані імена загиблих воїнів, та пам’ятник Скорботній матері. Хоча початково планувались три стели. Територію парку вимостять тротуарною плиткою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2019, 15:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Седой / 26 квітня 2019, 13:51
Делайте гипсовые, и дешевле и сносить легче. Или надувные с карманами для сменных табличек. А то поп ваш уже старый кувалдой махать :(
2. Slavko / 27 квітня 2019, 12:39
1.Седой
«поп ваш уже старый кувалдой махать :(»

Не переживай сильно, є кому махать!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації