Вхід | Реєстрація

Полтавка Дарія Бражник — чемпіонка Європи з пауерліфтингу

Полтавка Дарія Бражник — чемпіонка Європи з пауерліфтингу

У чеському Плзені триває Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2019. У змаганнях беруть участь спортсмени з Полтавщини і ми вже маємо свою чемпіонку.

Полтавка Дарія Бражник стала першою у ваговій категорії до 43 кг серед юніорок. Як повідомляє «Полтавщина спорт». Дарія впевнено пройшла присідання і жим лежачи. Дівчина присіла зі штангою вагою 132,51 кг, а лежачи витиснула 75,01 кг. Після цих двох вправи Дарія випереджала свою єдину конкурентку росіянку Катерину Жильцову на 32,5 кг. На черзі була станова тяга — найбільш «ненависна» вправа для нашої спортсменки. Тут росіянка замовляла більшу вагу, аніж полтавка. В останній спробі Дарія замовила 122,52 кг і не подужала цю вагу, задовольнившись 112,5 кг, взятими під час другого підходу.

Солідного відриву після перших двох вправ Дарії вистачило для чемпіонства. За сумою триборства Дарія набрала 320 кг в той час як Жильцова набрала на 25 кг менше. Таким чином Дарія Бражник везе додому чемпіонське «золото». Варто відзначити, що своїми результатами присіданні та жимі лежачи Дарія встановила два чергових рекорди України серед юніорок.

До змагань Дашу готували тренерки Оксана та Юлія Гордієнко.


Автор: Владислав ВЛАСЕНКО, «Полтавщина Спорт»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2019, 10:08 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації