Вхід | Реєстрація

«Побратими» стали кращими серед джур

«Побратими» стали кращими серед джур

Бутенківські старшокласники представлятимуть Кобеляцький район на обласних змаганнях.

24 квітня в Бутенківській школі відбувся районний етап Всеукраїнської військово‑патріотичної гри «Сокіл». У ній взяли участь старшокласники Озерської, Іванівської, Дашківської, Шенгурівської, Світлогірської, Бутенківської, Білицької шкіл, Кобеляцького ліцею №2 та НВК №1.

Змагання складались із теоретичних і практичних завдань. Організатори перевірили учасників на знання історії України часів козацької доби. Школярі продемонстрували вогневу підготовку, навички надання невідкладної медичної допомоги, долали туристську смугу перешкод.

За результатами змагань, третіми стали дашківські школярі. На другому місці виявились шенгурівські й іванівські старшокласники. Перемогли у військово‑патріотичній грі учні Бутенківської школи. Їх команда «Побратими» представлятиме Кобеляцький район на обласних змаганнях.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2019, 12:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації