Вхід | Реєстрація

Свічкова хода з нагоди відзначення дня пам’яті та примирення

Свічкова хода з нагоди відзначення дня пам’яті та примирення

8 травня в Нових Санжарах відбулась свічкова хода з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. Жителі селища сформували колону і, тримаючи в руках лампадки, пройшли від Народної площі по вулицях Незалежності, Каштановій і Центральній. Голова селищної ради Інна Коба, народний депутат Андрій Река та голова ветеранської організації Володимир Сальний поклали квіти до пам’ятника Слави. Далі колона рушила до Братської могили на центральному цвинтарі. Перед присутніми виступив отець Євгеній, який помолився за захисників.

Учасники ходи поклали квіти та поставили лампадки до пам'ятника.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Деп / 11 травня 2019, 18:30
А де ж керівники району?
2. микола козак / 11 травня 2019, 19:04
Пішли за Порошенком
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації