Вхід | Реєстрація

Штучні квіти: краще в домівках, а не на цвинтарях

Штучні квіти: краще в домівках, а не на цвинтарях

Із настанням весни, як відомо, оживає не лише природа. Різко підвищується і ділова активність представників фактично усіх сфер бізнесу. Зокрема, з кожним днем зявляється все більше бажаючих придбати штучні квіти оптом. В основному бізнесмени та й звичайфні споживачі користуються послугами інтернет-магазинів на кшалт Белані.

Квіти люблять усі. Нами милуються, їх охоче фотографують, із них роблять чудові букети, їм присвячують вірші та пісні. Напевне скільки живе людська цивілізація, стільки й триває ця любов до квітів.

Безумовно, люди в основному віддають перевагу саме живим квітам. В принципі у цьому нічого дивного немає. Адже протягом тисячоліть людської історії, альтернативи квітам на клумбах, луках, полях чи балконах, просто не існувало. Згодом люди почали робити квіти із паперу. А у двадцятому столітті все кардинально змінилося.

Квіти зроблені із штучно створених людьми матеріалів із кожним роком стають все більш популярними.  У деяких випадках це навіть призводить до незручностей і непорозумінь. Так не надто раціональний потяг українців до того, щоб прикрашати могили предків вінками і букетами із пластику та інших матеріалів, призводить до проблем із утилізацією. Рано чи пізно те, що донедавна було окрасою, під впливом часу і природних чинників, перетворюється на звичайний мотлох. І його комунальникам доводиться або спалювати або звозити на звалища, де пластик десятиліттями буде розкладатися. У деяких населених пунктах органи влади навіть почали приймати рішення про заборону використання штучних букетів та вінків на цвинтарях.

Але вдома, на своєму подвірї чи в будинку штучні квіти використовувати ніхто і ніколи не заборонить. Та й потреби у цьому немає ніякої. Адже зараз штучні квіти призначені для прикрашання помешкань, виготовляють із більш сучасних і дорогих матеріалів. В результаті і вигляд такого букету із роками не погіршується, і довкіллю та людям вони не шкодять. А власники дому чи квартири мають квітнучу «клумбу» і влітку, і зимою.

Композиції із таких квітів люди охоче використовують для оздоблення і самих помешкань, і всієї садиби. Такі букети, на відміну від створених із живих квітів можуть слугувати прикрасою не день-два чи тиждень, а протягом багатьох років. Саме в цьому і криється нехитрий секрет їх популярності. Популярності, яка із вищевказаних причин, лише зростатиме.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2019, 19:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації