Вхід | Реєстрація

У Шишаках нетверезий чоловік побив дружину і повідомив поліцію про її вбивство

У Шишаках нетверезий чоловік побив дружину і повідомив поліцію про її вбивство

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, в квартирі заявника виявила його 42-річну дружину при свідомості, але з явними тілесними ушкодженнями: синцями і саднами на обличчі та тілі.  
Сам 36-річний господар помешкання перебував в неадекватному стані і пояснити свій вчинок поліцейським не зміг.

Алкогольне чи наркотичне сп’яніння в якому перебував раніше судимий чоловік – з’ясує відповідна судово-медична експертиза.

Під час огляду детективи вилучили дві пластикові пляшки заповнені подрібненої речовиною рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб канабіс та саморобний пристрій для вживання наркотику.

Вилучені детективами речові докази спрямовані на експертне дослідження.

За фактами побиття жінки та незаконного обігу наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження, відповідно: за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Ведеться досудове розслідування.


Автор: Миргородський відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2019, 09:40 | Шишаки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації