Вхід | Реєстрація

Crazyllama: порадить, де відпочити і як зекономити на перельоті

Crazyllama: порадить, де відпочити і як зекономити на перельоті

Температура на термометру сягнула вже позначки 25 градусів за Цельсієм, а це означає, що за кілька тижнів розпочнеться справжня літо. Фактично для кожного жителя нашої країни ця по-справжньому спекотна пора року асоціюється з відпочинком. Для школярів і студентів настає кількамісячний період канікул, а для дорослих — час відпусток.

Звичайно, кожен бажає провести літній відпочинок оригінально, так, щоб він запам’ятався надовго. Адже не дарма нас ще зі шкільної парти привчають восени писати твори про те, як ми провели літо. Тобто, думка про вдалий відпочинок зігріває душу протягом усього року.

 

Відпочивай економно і з вигодою для себе

Хоча Україна омивається одразу двома морями, та екзотики, як не крути, на вітчизняних курортах бракує. Не говорячи вже про те, що ціни за відпочинок, у більшості випадків, в нашій державі значно вищі, ніж у багатьох закордонних державах, де сервіс і відношення до відпочиваючих переважає в десятки разів. Саме тому українці масово летять відпочивати за кордон. По-перше, вони мають можливість побачити, які звичаї і закони діють у інших країнах. По-друге, знайомляться із невідомими раніше культурними надбаннями. По-третє, пізнають навколишній світ. І повернувшись додому, їм справді є про що розповісти рідним і друзям.

Та якщо відпочити за кордоном коштує майже так, як і в Україні, то левова частка витрат відводиться на придбання білетів для перельотів літаками. Кожен турист бажає летіти в комфортабельному літаку, але за доступною ціною.

Вирішити це питання допоможе унікальний сервіс для швидкого пошуку авіаквитків онлайн Crazyllama. На офіційній сторінці компанії https://crazyllama.com/uk/ користувачі мають можливість обрати для себе найбільш вигідний переліт з усіх діючих аеропортів нашої країни в будь-яку точку на планеті Земля. Достатньо лише вказати місто, з якого здійснюватиметься виліт, і куди саме планує свій переліт клієнт Crazyllama. Далі позначаємо дати вильоту і повернення та клас салону, у якому пасажир перебуватиме під час польоту.

І все. Доки ви вирішуєте, у якій країні відпочити, Crazyllama турбується за ваші витрати.

 

Країн багато, тому варто порівнювати

Не дарма існує приказка "сім раз відміряй, а один відріж". Те ж саме відбувається і з відпочинком. Не варто гарячкувати, та обирати першу ж країну, яку вивчали ще на уроках географії чи історії. Потрібно чітко знати, у який період року варто відвідати ту чи іншу частину континенту або острів. У цьому допоможе інший розділ сервісу Crazyllama https://crazyllama.com/uk/destination/, де розміщені статті та відгуки туристів про різні країни світу. Лише ретельно ознайомившись із матеріалами, слід планувати свій відпочинок. Тоді від подорожі залишаться лише позитивні емоції.

Зважаючи на те, що пора відпусток уже зовсім поряд, час ретельно перечитати кожну статтю на Crazyllama. Після їх вивчення, можна сміливо замовляти квитки. А при необхідності ще й допомогти друзям зекономити кошти, порадивши дійсно корисний сервіс.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2019, 09:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації