Вхід | Реєстрація

Похолодання та дощі: розповіли, коли погіршиться погода в Україні

Похолодання та дощі: розповіли, коли погіршиться погода в Україні

21 травня у більшості областей України очікуються дощі з грозами

Про це повідомила синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

За її прогнозами, 21 травня циклон Axel закидатиме нам атмосферні фронти. А ті, у свою чергу, закинуть нам чергові дощі, грози та навіть похолодання.

“Дощі з грозами найбільш ймовірні знову на заході України, а також на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, у Кропивницькому та районах, на Черкащині та Одещині, ввечері місцями в Криму. На решті території – без опадів”, – повідомила пані Діденко.

У західних областях та на півночі температура повітря знизиться, на заході до +15°C…+22°C, на півночі до +19°C…+23°C. На півдні та сході очікується +25°C…+30°C.

Вітер південно-східний, 5-12 м/с, можливі пориви до сильного, особливо при грозах.

За попередніми прогнозами, у Києві у вівторок, 22 травня, температура повітря знизиться до +22°C…+23°C, вітер буде поривчастим. Є ймовірність дощу з грозою.


Автор: «Еспресо.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2019, 16:37 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації