Вхід | Реєстрація

Кременчукводоканал знову оголошує про наміри підняти тариф на воду і каналізацію

Кременчукводоканал знову оголошує про наміри підняти тариф на воду і каналізацію

Комунальне підприємство (КП) «Кременчукводоканал» інформує про проведення відкритого обговорення питання необхідності встановлення тарифів з централізованого водопостачання та водовідведення на 2020 рік.

Відповідне оголошення розміщене на офійційному сайті КП«Кременчукводоканал».

Йдеться про тариф на наступний рік. Комунальне підприємство до 1 червня 2019 року має надати до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг пакет документів.

«Відповідно до «Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» затвердженого постановою НКРЕКП №866 від 30.06.2017 року, повідомляємо про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання) питання необхідності встановлення тарифів з централізованого водопостачання та водовідведення, а також тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем) на 2020 рік, яке відбудеться 21 травня 2019 року о 12.00 за адресою: м. Кременчук, пров. героїв Бресту, б. 35А (у приміщенні актового залу)», - йдеться у повідомленні.

Зауваження та пропозиції щодо винесеного на обговорення питання приймаються до 10.00 20 травня 2019 року в письмовому та/або електроному вигляді за адресою: 39602  м. Кременчук, пров. героїв Бресту, б. 35А, ф. 74 74 45 або на електрону адресу (e-mail): [email protected]

Заявки для участі у відкритому обговоренні приймаються до 10.00 20 березня 2019 року в письмовому та/або електроному вигляді за вищеназваною адресою і електронною поштою.

Контактна особа: секретар 77 97 01, 74 70 70, 067-408-55-36


Автор: «Кременчуцька газета»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2019, 11:51 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації