Вхід | Реєстрація

У Полтаві студенти напідпитку у тролейбусі порізали ножем чоловіка

У Полтаві студенти напідпитку у тролейбусі порізали ножем чоловіка

Працівники поліції міста Полтава менш як за пів години після події затримали чоловіка, який під час конфлікту у тролейбусі вдарив пасажира ножем. Нападником виявився 20-річний студент одного з коледжів міста Полтава.

Подія сталася 23 травня у вечірній час. Двоє молодих хлопців напідпитку їхали у «Кільцевому» тролейбусі, голосно розмовляли та нецензурно висловлювались. Один із пасажирів зробив їм за це зауваження. Між чоловіками виникла суперечка, внаслідок якої один із молодиків завдав пасажирові удар ножем в ділянку живота. 

33-річного потерпілого швидка доправила до лікарні, його прооперували. Нападники вискочили з тролейбуса та намагались втекти, однак, були затримані працівниками патрульної поліції. 

«За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Молодого чоловіка, який завдав удар ножем затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасово тримання». За скоєне нападнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Автор: За матеріалами відділення поліції №1 міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2019, 14:58 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації