Вхід | Реєстрація

SKYСтартер о генераторах знает все

SKYСтартер о генераторах знает все

В «совковые» времена считалось, что мужчина должен уметь справляться с любыми задачами. Он выполнял роль сантехника, строителя и, конечно же, слесаря. Каждый уважающий себя владелец автомобиля самостоятельно ремонтировал транспортное средство. Несмотря на то, что процесс занимал несколько дней, мужчина ковырялся в своей легковушке, интересовался у бывалых водителей как устранить поломку, или читал специальную литературу. Он старался отремонтировать и ходовую и электрику. И даже если бы понадобился ремонт генератора в Киеве, где на каждом шагу есть станции технического обслуживания, водитель копался бы в машине самостоятельно. Никто не задумывался о том, что за время, потраченное на ремонт, автовдалец мог бы заняться тем, что у него лучше всего получается. А ремонтные работы выполнил бы специалист.

А со временем водитель мог попасть в довольно неприятную историю, когда в дороге автомобиль вновь выходил из строя. В результате оказывалось, что причиной поломки стал некачественно выполненный ремонт или не до конца устраненная проблема.

 

Ремонтировать генератор – это вам не камеру заклеить

Сегодня ситуация с ремонтом выглядит совсем иначе. Большинство автовладельцев уже не крутят свои автомобили по ночам, а пользуются услугами профессионалов. Ведь автомобиль, как и человеческий организм, состоит из разных систем, которые приводят его в действие. Так, важнейшим устройством является генератор. Он и аккумуляторную батарею заряжает, и электронику всю приводит в действие. То есть, генератор можно назвать сердцем автомобиля. И от того как оно будет «биться»  зависит работа всего транспортного средства. Конечно, ремонтники-самоучки когут заменить щетки или попробовать устранить другую поломку. Но качественный ремонт представляет собой полную проверку выявление неисправностей и применение исключительно оригинальных запчастей, которые восстановят правильную работу генератора. Также важно понимать, что оригинальные запчасти можно приобрести лишь специализированных торговых точках или непосредственно в производителя.

Учитывая конструкцию современного автомобиля, необходимо обслуживаться исключительно в квалифицированных специалистов. А в случае поломки генератора, лучше всего обратиться к работникам компании SKYСтартер. Они, подобно хирургам, определят неполадку и нейтрализируют ее. И в дороге водитель не будет переживать что его автомобиль остановится с непонятных причин. Отремонтировать генератор – это вам не камеру заклеить!


Автор: Виталий БАБАЕВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2019, 15:28 | Полтавщина | Суспільство


1. микола козак / 26 травня 2019, 14:34
Ця статейка є фактично прихованою рекламою, але доля правди в ній є.Дійсно чоловіки з кожним днем тупіють чому сприяє і навчання в школі , де випускають неуків , які нездатні розібратись в самих елементарних питаннях , не то , що в генераторі для автомобіля , який є дуже простим пристроєм виробництва електричної енергії.От тільки щоб в ньому розібратись , необхідно хоч елементарно знати фізику -шкільна програма.Судячи з статті і автор не зовсім знає будову і принцип роботи автогенератора.А безоплатна реклама , а можливо і платна ,зроблена.
2. orakul / 26 травня 2019, 15:15
1.микола козак
«Ця статейка є фактично прихованою рекламою»

Чому прихованою? Це відкрита реклама. Навіть помітка є "Р". А щодо тупізни, так таки да. Людство тупіє на очах. Автор триндить: " водитель не будет переживать что его автомобиль остановится с непонятных причин". Та для «совкового» водія не було ніяких непонятних приичин. Це зараз блін водій не знає як колесо чи свічку поміняти, не говорячи вже про проблеми з генератором. І таки де там Селена, чому статейка на мові "окупанта"? Прямо ганьба якась. Це вже не жарти, це зрада. Тут вже не до генератора.
3. микола козак / 26 травня 2019, 16:28
Якось і не замітив , що це реклама , але на мій погляд зовсім невдала.Нормальна людина повинна бути всесторонньо розвинутою , а рекламувати отупіння -це просто абсурд.
4. Beri Mor / 26 травня 2019, 17:42
2.orakul
«. Та для «совкового» водія не було ніяких непонятних приичин. »

При «совку» генератор,як і всі інші деталі можна було відремонтувати,вони «ходили» по 20-30 років,а то і більше.А тепер коли позакривали всі заводи в Україні,де можна було купити більш-менш якісні запчастини,то завалили нас китайським гімном,яке не відремонтує навіть Нобелевський лауреат з фізики,не те що знавець шкільної програми.
5. микола козак / 26 травня 2019, 18:13
У мене в колекції є генератор випуску 1951 року в робочому стані
6. Чудо Юдо / 26 травня 2019, 19:49
3.микола козак
«Нормальна людина повинна бути всесторонньо розвинутою , а рекламувати отупіння -це просто абсурд. »

Всесторонньо розвинута - так.
Але все залежить від ситуації. Для мене, наприклад, автомобіль - лише спосіб швидкого переміщення з точки А в точку Б. Необхідність. І нічого більшого. Його внутрощі мене не цікавлять ні грама. А якщо я почну копирсатися у ньому, розбиратися чому у мене там щось зламалося, я витрачу шалену кількість часу, за який я явно зароблю у грошовому еквіваленті більше, аніж зекономлю.
То чи не логічніше мені все-таки скористатися послугами механіка а самому займатися тим, що у мене добре виходить?
7. микола козак / 26 травня 2019, 21:10
6.Чудо Юдо
« я витрачу шалену кількість часу, за який я явно зароблю у грошовому еквіваленті більше, аніж зекономлю.»

Дуже шкода , що люди втратили розум із-за грошей.За останні роки люди точно отупіли , навіть між собою перестають по людськи спілкуватись.Яскравий приклад коли ів Кобеляках банкір із-за грошей втратив людську гідність.А чоловік , який не вміє тримати в руках викрутку - це просто отупівша істота. Правда багато з тих , хто десь трохи поцупив із своїх співгромадян грошей , вважають себе господарями життя , в чому думаю дуже помиляються , все приходить і также уходить.Сьогодні пан , а завтра ?????? .
8. Чудо Юдо / 27 травня 2019, 08:22
7.микола козак
«Дуже шкода , що люди втратили розум із-за грошей»

Я нічого не втрачав і нічого не крав. Я просто стараюся заробити на життя своїм ремеслом. А раз гроші з неба не падають, то приходиться на заробіток витрачати набагато більше часу ніж хотілося б.
А викрутку я і так в руки беру, коли у будинку саморізи крутити приходиться
9. микола козак / 27 травня 2019, 08:29
Ну якщо закручуєш саморізи , то не відносишся до господарів життя в малинових піджаках.А взагалі в Україні вже багато отупівших.
10. orakul / 27 травня 2019, 11:44
8.Чудо Юдо
«А викрутку я і так в руки беру»

Молодець. Але мова не про тебе, а про отупіння нації.
11. Nikkkol00 / 6 січня 2021, 14:48
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
12. Nikkkol00 / 6 січня 2021, 14:48
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації