Вхід | Реєстрація

«Прокачайте» свій смартфон за допомогою акумулятора Oukitel

«Прокачайте» свій смартфон за допомогою акумулятора Oukitel

Протягом останніх років мобільний швидкісний Інтернет став доступний у більшості населених пунктів нашої країни. Завдяки тому, що люди отримали можливість черпати багато корисної інформації зі всесвітньої мережі, вони змінили звичні для себе кнопкові телефони на смартфони.

До переваг цього виду гаджетів варто віднести:

  1. Фактично у кожного з’явився відразу повноцінний комп’ютер, який завжди знаходиться під рукою.
  2. Не потрібно тиснути кнопки, аби привести смартфон у дію. Ним можна легко задавати потрібні функції за допомогою одного дотику.
  3. Смартфони підтримують новітні інтернет-технології 3G та 4G, що допомагають гаджету з’єднатися зі всесвітньою мережею.
  4. Більшість гаджетів мають значний запас пам’яті, по кілька десятків гігабайт, що дозволяє використовувати їх у якості накопичувача інформації.
  5. Чимало зручних функцій і додатків, що роблять людське життя простішим.
  6. Завжди під рукою майже професійні фото- і відеокамери з високою роздільною здатністю. Усі ці якості зробили смартфони надійними помічниками людей, якщо не сказати по-іншому — друзями. Адже ним людина користується, для отримання потрібної інформації, переглядає фільми, слухає музику і так далі.

 

Більше використовуєш — швидше розряджається

Звичайно, що такому інтенсивного використання часто не витримує акумуляторна батарея. Спершу вона починає частіше розряджатися, а згодом починає працювати при увімкненому в мережу зарядному пристрої.    

На жаль, замінений акумулятор не виконує той об’єм роботи, з яким "справлявся" його попередник. Це пов’язано з відсутністю оригінальних акумуляторних батарей, так як моделі смартфонів постійно оновлюються, а запчастини до старих не виготовляються.     

Вирішити проблему із заміною акумулятора допоможе інтернет-магазин mobistyle.com.ua. У ньому можна придбати якісні акумуляторні батареї Oukitel різної амперності. Акумулятори відрізняються за розмірами і підійдуть фактично до всіх моделей смартфона. Тому з допомогою акумуляторної батареї Oukitel власник зможе "прокачати" свій гаджет. Достатньо дізнатись, який акумулятор установлений у телефоні, аби замовити на https://mobistyle.com.ua/?action=allmobileacc&type=batteries&firm=Oukitel&status=accessible більш потужніший. І протягом усієї доби користуйтесь гаджетом без підзарядки.

 

Як зберегти "життя" акумулятору

Прості, але надзвичайно корисні правила, що допоможуть акумулятору працювати довше.

По-перше, слідкуйте за тим, аби смартфон не розряджався повністю.

По-друге, забудьте про звичку заряджати гаджет протягом усієї ночі. Йому достатньо кількох годин. Оптимальний рівень заряду — до 80 відсотків.

По-третє, раз на місяць повністю розряджайте, а потім на максимум заряджайте акумулятор.

По-четверте, намагайтеся не перегрівати акумулятор, так як це йому тільки шкодить. 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2019, 10:35 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації