Вхід | Реєстрація

Гребінківських розбійників взято під варту

Гребінківських розбійників взято під варту

Поліція Полтавщини затримала групу розбійників, які у Гребінці серед ночі в масках напали на помешкання місцевої родини. Про це у facebook написав очільник обласної поліції Андрій Замахін.

26 травня до поліцейських звернувся 36-річний чоловік. Він повідомив, що невідомі особи вчинили розбійний напад на його дружину у власному помешканні. Сам чоловік на момент нападу був у відрядженні.

Прибувши на місце події слідчі та оперативники з'ясували, що близько третьої години ночі до помешкання проникли двоє невідомих в масках та рукавицях. Застосувавши силу та погрожуючи електрошокером, вони зв'язали скотчем 33-річну власницю оселі, яка перебувала вдома із двома малолітніми дітьми, та забрали гроші та інші цінні речі.

Відомості по даному факту були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій).  Під час оперативно-розшукових слідчих дій 30 травня поліцейські затримали підозрюваних - двох місцевих чоловіків, 29-ти та 30-ти років, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Під час проведення санкціонованих судом обшуків за місцем мешкання зловмисників слідчими були вилучені гроші, які були викрадені з помешкання потерпілих, та інші речові докази вчинення злочину. Затриманим оголошено про підозру, їм загрожує від восьми до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

31 травня 2019р., 30-річному та 29-річному мешканцям Гребінки, підозрюваним у вчиненні розбою, а саме нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК), слідчим суддею Гребінківського районного суду Полтавської області обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2019, 12:33 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації