Вхід | Реєстрація

Популярність навчання в Польщі зростає: у чому причина?

Популярність навчання в Польщі зростає: у чому причина?

Щороку ми чуємо, що зростає кількість абітурієнтів з України, які хочуть навчатися за кордоном та подають свої документи до європейських університетів. Найбільшою популярністю користуються саме польські університети. Давайте з’ясуємо, у чому ж причина такої популярності. Розглянемо переваги такої освіти, а також особливості вступу. Перейшовши за посиланням, ви зможете дізнатися максимум інформації про навчання за кордоном в Польщі. Працівники проекту Моя Едукація подбали про те, щоб наповнити сайт найбільш актуальною інформацією: тут є все про університети, їх рейтинг, особливості вступу, ціни, гуртожитки та ін.. Якщо у вас виникли питання щодо вступу, ви одразу можете звернутися до представників цього проекту, які допоможуть вам з вибором. А тепер давайте зупинимось на тих перевагах, які є вирішальними при виборі навчального закладу.

 

Переваги закордонної освіти

Якщо коротко підсумувати усі переваги навчання в Польщі, то перш за все, можна виділити:

  • невисокі ціни на навчання;
  • якісна практична та теоретична підготовка;
  • високий попит на випускників європейських ВНЗ серед роботодавців;
  • отримання європейського диплому;
  • досконале вивчення іноземних мов;
  • безліч цікавих знайомств.

Перелік переваг можна довго розширювати, проте ми виділили основні позитивні моменти, які спонукають наших співвітчизників обирати освіту в Польщі для українців. Найбільш вагомою перевагою є орієнтація на практику, що високо цінують роботодавці. Завдяки сучасному устаткуванню ВНЗ цієї крани мають змогу підготувати висококваліфіковані кадри. Також на якісну підготовку студентів впливає стажування у провідних європейських компаніях, яке відбувається реально, а не лише на папері.

Дуже важливим є і вивчення іноземних мов у процесі навчання. Це вкрай важливо для ділового спілкування, і такі знання високо оцінюють роботодавці, які займаються експортом своїх товарів або послуг.

 

Особливості вступу

Перш за все, необхідно визначитися зі спеціальністю та з університетом, до якого ви хочете вступати. Ціни будуть відрізнятися залежно від статусу університету та вашої форми навчання. Наприклад, магістратура в Польщі на англійській мові буде коштувати дорожче, ніж на польській. У приватних університетах вартість може бути дещо нижчою – біля 1 тис. євро на рік, в той час як у державних ВНЗ Польщі – біля 2-х тис. євро. Також ціна буде залежати від спеціальності: наприклад, юридична або медична освіта будуть коштувати дорожче. Найпростіший варіант вступу – звернутися до представників проекту Moja Edukacja, про який ми писали вище. Так ви зекономите дорогоцінний час, а співробітники проекту допоможуть обрати найкращий навчальний заклад та вчасно подати туди всі документи.

Завдяки такому навчанню в Польщі випускники мають змогу відкрити власний бізнес або влаштуватися у провідну європейську компанію, де можна отримати цікавий досвід, нові знання та гідну заробітну плату.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації