Вхід | Реєстрація

Поліцейський побив неповнолітнього

Поліцейський побив неповнолітнього

6 червня до редакція надійшла чергова новина із життя Кобеляцького відділу поліції. На жаль, учергове її неможливо назвати позитивною.

По обіді у Кобеляках на одному із міських пляжів сталася бійка. За інформацією, що отримала редакція, почалося все із конфлікту між діючим співробітником Кобеляцького відділу поліції та хлопцем, який відпочивав на пляжі. За юнака заступився інший неповнолітній хлопець. Правоохоронець його побив. Нам назвали прізвище поліцейського — Матюх. Співробітник із таким прізвищем  працює у поліції. Ще точніше —  у штаті Кобеляцького райвідділу є два співробітники із таким прізвищем.

Те, що інцидент на пляжі дійсно мав місце, у телефонній розмові підтвердив батько неповнолітнього хлопця. Він сказав, що дана подія реєстрована. Від більш розлогого коментаря чоловік відмовився.

Коли ми розмовляли по телефону, біля будівлі райвідділу був припаркований автомобіль, на якому зазвичай пересувається батько неповнолітнього постраждалого хлопчини.

Подробиці чергового поліцейського скандалу будемо дізнаватися. Але, судячи із скандальних подій за участю поліцейських, що відбуваються по всій Україні, реформа таки «вдалася».

 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2019, 19:27 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації