Вхід | Реєстрація

Свято музики із DZIDZIO у Кобеляках

Свято музики із DZIDZIO у Кобеляках

Учора в Кобеляках відбулось вражаюче свято музики з драйвовим гуртом DZIDZIO, організованим ГО «Народний захисник» за підтримки нардепа Артема Вітка.

На початку дійства мешканці Кобеляцького району звернулися до народного депутата-захисника Артема Вітка із проханням представляти їхні інтереси у наступному скликанні Верховної Ради.

Із державними прапорами та прапорами ГО «Народний захисник» місцеві мешканці Кобеляк, разом із народним депутатом Артемом Вітком та його старшим сином – одинадцятилітнім Леонідом, пройшлися вулицями міста до центральної сцени, де проходив концерт DZIDZIO.

Виступ гурту STEREO BIT на «розігріві» створив крутий настрій для подальшого фурору, який довів до максимуму уже DZIDZIO!

Яскраві емоції і сильні враження виплекали хвилю синергії, яка розкачала ці міста. Музичне шоу, якого ще не бачили Кобеляки подарувало позитивний настрій кожному учаснику свята.

Більше фото із концерту можна подивитися ТУТ

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2019, 16:22 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації