Вхід | Реєстрація

У Кобеляках виступав Dzidzio

У Кобеляках виступав Dzidzio

У неділю, 9 червня, у містечку виступив один із найбільш популярних гуртів сучасного українського шоу-бізнесу Dzidzio. Доки Михайло Хома та музиканти готувалися до виступу, «на розігріві» працював дует STEREO BIT.

Кобелячани не стримували позитивних емоцій, коли Dzidzio вийшли на сцену. Глядачі підспівували Хомі та його команді. Фронтмен гурту у перервах між піснями спілкувався з кобелячанами, дарував футболки та листівки зі своїм зображенням. Також Хома прохав кобелячан підтримати його команду у шоу «Голос. Діти» і навіть записав відеозвернення на свій канал у Instagram.

А ще фронтмен повідомив, що готує кілька цікавих телевізійниїх проектів. Виступ гурту став можливим завдяки підтримці народного депутата Артема Вітка.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2019, 14:35 | Кобеляки | Культура та освіта


1. alist / 11 червня 2019, 23:58
Ну я особисто був дуже вражений всим цим концертом, правда не скажу, що приємно.
- Вразив Артем Вітко, який, видно обрав наш регіон для передвиборчого "окучування", не жаліючи для цього бабла, навіть орендував Dzidzio. Тепер напевно наступний етап - гречка, ліки і т.п
- Вразив Dzidzio, який під люту фанеру трохи пострибав по сцені з видом "як ви мені ...." Видно недоплатив Вітко. /По крайній мірі це моє враження/
- Але особливо вразили жителі міста, і гості теж. Знаєте шановна редакція, до цього відео, потрібно було б додати ще пару, одне зняте після концерту з ужратими в хлам на вулицях, а головне друге відео - зранку на наступний день в парку і на площі. Знаєте коли в Біликах прикрили свинарник, схоже свиней не вирізали, їх перевезли в Кобеляки на вільний випас. Інакше я не можу пояснити ці гори сміття, які було дуже важко донести пару метрів до мусорок. Позорище.
P.S. Тепер при згадкі Вітка, чи Dzidzio, в мене відразу виникатиме ассоціація з кучею сміття, це успіх, я думаю.
2. Beri Mor / 12 червня 2019, 08:42
1.alist
«Тепер при згадкі Вітка, чи Dzidzio, в мене відразу виникатиме ассоціація з кучею сміття, »

Воно й без концерту було видно,що обидва-сміття.А ще більше сміття-виборці,які знову поведуться,як послідні лохи,та проголосують за кандидата,який за лояльність до нього привіз в подарунок мавпу.

Змінено 12.06.2019, 08:59
3. Filon / 12 червня 2019, 16:38
1.alist
« Але особливо вразили жителі міста, і гості теж.»

Нехай, хтось образиться, але напишу те, що думаю. Для мене тепер є визначення стилю музики Дзідзьо. Музика для немитих людей. Спробував пройти ближче до сцени і ледве не задихнувся. Чомусь багато людей встигли набрати бабла і бухла і забули помитися.
4. orakul / 12 червня 2019, 17:05
2.Beri Mor
«привіз в подарунок мавпу.
»

Не ображай українців, а то щас тобі тут всиплять. Читай що написано " виступив один із найбільш популярних гуртів...". Найбільш популярний... Пів району зїхалось дивитись на цього вождя апачів. А які глибокі, змістовні, хвілософські слова у нього "ох.. ох.. мені повезло я знайшов сто гривень..". Мєчта українця. Європа, пля! Віденска опера на виїзді. А Філон хоче щоб ще хтось мився. Не до цього, тут рєдкоє зрєліще... Це не якийсь там совковий Соловьяненко, чи Гнатюк, чи Ротару, чи... багато можна перелічуватиЮ але то все совки, а це....! Вольне мистецтво, світова культура. За таке Вітка зразу не те що депутатом, відразу спікером його. І виберуть. Палубія правда шкода буде.

Змінено 12.06.2019, 17:29
5. Beri Mor / 12 червня 2019, 17:51
3.Filon
«Музика для немитих людей. »

Бля,ну в саму точку!!!!!
6. Beri Mor / 12 червня 2019, 17:55
4.orakul
« І виберуть. »

Мабуть виберуть...На жаль...Бо немитих більшість.
7. Beri Mor / 12 червня 2019, 18:11
4.orakul
«Не ображай українців, а то щас тобі тут всиплять»

За що?За констатацію факту?Мавпа і є.Причому смерекОва:)
8. Slavko / 12 червня 2019, 22:11
2.Beri Mor
« послідні лохи,та проголосують за кандидата,який за лояльність до нього привіз в подарунок мавпу»

Нормальні люди голосують за Свободу, Кобеляки стабільно - за мавп... Деградуємо далі!
9. orakul / 13 червня 2019, 08:39
8.Slavko
«Нормальні люди голосують за Свободу,»

Тепер зрозуміло чому ти такий. Свобода - це зборище обмежених пришелепків. Верхівка живе за заморські шекелі, а рядові партійці - обмежені, безграмотні страдатєлі мовби за волю Украйни, яких по повній використовує в своїй боротьбі із славянством реальна іудейська влада України.
10. Slavko / 13 червня 2019, 10:20
Брєд рябої кобили, яку звати Оракул! Обломись, дурню! Єдині "заморські шекелі" - це пожертви українських спільнот за кордоном на пресу, за розповсюдження якої ніхто нікому ще не платив і ніхто з того не забагатів. А "обмежені, безграмотні страдатєлі мовби за волю Украйни" - це в переважно ті, хто її читати не хоче і кого тут використовують більше, це ще треба розібратись. Хоча тобі щось тут доводити - це найбезглуздіша справа - свого ума у тебе немає, бо голова повністю набита пропагандистським лайном типу "заморські шекелі верхівки", «славянство» ("брацкоє") і тому подібне.

За твоєю хворою логікою і не тільки твоєю, виходить, знову Свобода винна у тому, що обрали іудейську владу... Тут самі собою приходять твої ж слова : "обмежені, безграмотні страдатєлі мовби за волю України"... І це точно не про Свободу!
11. микола козак / 13 червня 2019, 12:31
[[ЦИТАТА|10|Slavko|
За твоєю хворою логікою і не тільки твоєю,]
Саме твоя логіка хвора на всю голову.Ти хоч поцікався хто тобою управляє.Жаль , що неможна тут назвати тебе тим , ким ти є насправді.Думаю ти здогадаєшся.
12. микола козак / 13 червня 2019, 12:41
А відносно концерту , то це така нова культура з Європи , нас роблять полуумними , все це сміття перекочувало саме з Європи.От тільки де правоохоронні органи , адже носять і роздають газетки де ці захисники тому велосипед купили , тому компютер , то організували медичне обстеження з виїздом на село , от концерт дикобраза і все це є підкупом виборців , адже проводиться за крадені гроші і тільки перед виборами , але правоохоронна система мовчить.Правда і вибору у виборців немає , надрукують бюлетні з відомими держимордами і хочиш іди вкинь той бюлетень , нехочеш , не йди , вкинуть і без тебе.
13. Slavko / 13 червня 2019, 14:05
11.микола козак
«За твоєю хворою логікою і не тільки твоєю,]
Саме твоя логіка хвора на всю голову.Ти хоч поцікався хто тобою управляє.Жаль , що неможна тут назвати тебе тим , ким ти є насправді.Думаю ти здогадаєшся.
»

Знаєш, з дурними я не спорю, а за образи зазвичай – відповідаю! Шкода, поки не знаю, хто ти.
14. Borch / 13 червня 2019, 16:27
10.Slavko
«За твоєю хворою логікою і не тільки твоєю, виходить, знову Свобода винна у тому, що обрали іудейську владу... Тут самі собою приходять твої ж слова : "обмежені, безграмотні страдатєлі мовби за волю України"... І це точно не про Свободу!»

Свобода показала себе, раніше, коли злилася. Сам був колись за Тягнибока, але не признаю слабих людей в політиці. Коли після 14 об свободу витерли грязні руки і не тільки руки, все з нею стало зрозуміло. Сорян, свобода слаба партія, той самий Порошенко і то сильніший політик. А так то да, 3-4% націоналістів, для суспільства не помішає, але не більше, бо то вже бардак.
15. Slavko / 13 червня 2019, 17:50
14.Borch
«Сам був колись за Тягнибока, але не признаю слабих людей»

Добре, силачу, давай будемо не за людей, а за ідею. Але без "я був молодець", так говорять лише слабаки !
16. orakul / 13 червня 2019, 23:40
15.Slavko
«давай будемо не за людей, а за ідею.»

Ось так по Фрейду і вилазить на світ божий правда про вас і вашу свободу. Вам люди пох. Головне - ненависть до міфічних москалів. При цьому, у москалі ви можете записати будь кого. Ось недавно один пришелепок із Житомирської обалсті записав рідного брата і вбив йому у голову гвіздок. Можещ погуглити. Дав би ссилку, так адмін же все видаляє. І ваша проблема, вона не ідейна, не політична, вона медична. Але біда в тім, що більшість лікарів у районі такі самі, тому вам ніхто про це і не говорить. Так і живете. Вишиванка є - ума не треба. А з сусідами треба жити дружно - це аксіома. Вам цього не зрозуміти навіть коли про це говорить президент країни на яку ви молитесь. Ось тобі цитатка із Трампа: "Я не пророссийский, не про-какой-то там. Я лишь хочу, чтобы эта страна была в безопасности. Россия и США контролируют 90% ядерного оружия мира и дружить с Россией, не только по этой причине, это хорошо, а не плохо".


Змінено 14.06.2019, 10:21
17. orakul / 13 червня 2019, 23:47
10.Slavko
«Єдині "заморські шекелі" - це пожертви українських спільнот за кордоном на пресу, за розповсюдження якої ніхто нікому ще не платив і ніхто з того не забагатів. »

Я ж тобі не за рівень Кобеляк а по крупному. Може вам за газетки ніхто і не платить, але це не означа що не платять вашим вождям, особливо тим хто розпалює війну і корче із себе захисника. Ось навіть взяти оцей концерт, його ж хтось проплатив. Тільки не кажи що Вітко. Вітко сам пішка у схемі. Все ж просто. «УКРАИНА - ЭТО СТРАНА, ГДЕ ОЛИГАРХИ И ВЛАСТЬ ИМУЩИЕ СПРЯТАЛИСЬ ОТ НАРОДА ЗА СПИНУ РАДИКАЛЬНОГО НАЦИОНАЛИЗМА. А всё остальное- война, мовные законы, пение в ПАСЕ, наезды на телеканалы, нападение на журналистов, убийство или посадка в тюрьмы неугодных,- это лишь следствие.»

Змінено 14.06.2019, 06:31
18. Borch / 14 червня 2019, 03:25
15.Slavko
«Добре, силачу, давай будемо не за людей, а за ідею. Але без "я був молодець", так говорять лише слабаки !»

Де ж була ідея 5 років після розстрілу сотні? Там більшість, була з націоналістів. Чи в лідера свободи не було можливості вивести на чисту воду винних в цьому злочину? Чи ідея йому заважала? Дуже скоро, зовсім не націоналісти, розкриють правду...
19. земеля / 14 червня 2019, 08:40
17.orakul
«СПРЯТАЛИСЬ ОТ НАРОДА ЗА СПИНУ РАДИКАЛЬНОГО НАЦИОНАЛИЗМА.»


Наконец то и Оракул поднял тему украинского национализма-бендеровщину. Я сто раз писал: люди очнитесь и поймите что всю воду мутят бендеровцы. Даже тут на сайте селены и славки ведут себя агрессивно-хамовито. У ихнего Степана Бендеры еще в 40-х виноваты были москали и евреи, как и у Гитлера. Я в жизни не читал ни Сталина ни Маркса, но я видел своими глазами что нацики творили в Карабахе, Армении и на Востоке. Это страшно. Не дай бог кому нибудь такое видеть.
20. Slavko / 14 червня 2019, 09:20
Досить вам валити з хворої голови на здорову ! Поганому танцюристу яйця заважають. Самі собі обрали зрадника-потрошенка, але винуваті націоналісти, бо він тоді вишиванку одівав, тепер ідіота-сєпара – це ж ваша давня мрія ! Так у чому справа, садіть в тюрми кого треба, наводьте порядок, хто заважає ?!
21. orakul / 14 червня 2019, 11:39
10.Slavko
« Єдині "заморські шекелі" - це пожертви українських спільнот за кордоном на пресу,»

Та на єдині. То вони просто не все світять та й жадні таки, бо й досі вас заставляють збирати бабло навіть на братовбиство. І такі як ви скидаються, правда вже не так активно як раніше. Вже на базарі скриньки майже порожні А ось придумали як вам із бюджету підкинути народні так сказати гривеньки та на ваші антинародні потреби. ""Почти полмиллиона гривен получили несколько проектов радикальной организации «С14» и около семисот тысяч получила ОО "Голосіївська криївка", основатели которой являются членами националистической партии «Свобода"» Посилання на www.pravda.com.ua
22. orakul / 14 червня 2019, 11:46
19.земеля
«Наконец то и Оракул поднял тему украинского национализма-бендеровщину.»

Земеля, я этого никогда и не отрицал. Я просто всегда указывал на главную причину. А ты цитатку обрезал. А там были про заказчиков " ОЛИГАРХИ И ВЛАСТЬ ИМУЩИЕ СПРЯТАЛИСЬ ОТ НАРОДА.." Заказчики - олигархи. А олигархи тоже имеют национальность и они - не москали и не буряты как Славко думает. Самый крутой национализм - национализм иудейский. Об этом, кстати, писали и Ленин, и Сталин и об этом открыто пишет Библия. Привел бы цитатку так админ их боится как черт ладану и удаляет.
23. земеля / 14 червня 2019, 16:47
20.Slavko
« садіть в тюрми кого треба,»


Вот она бендеровская агрессивная сущность.Ты и такие как ты давно должны сидеть согласно твоей же теории.
24. alist / 14 червня 2019, 22:43
От чим забавні коментарі на Ехо, обговорення будь-якої статті, декілька "альтернативно обдарованих" завжди зводять до бендеровців, масонів, шекелів і т.п. маячні. Таке враження іноді буває, ніби в дурдомі, чи то день відкритих дверей, чи то інтернет туди завели.
25. orakul / 15 червня 2019, 06:42
24.alist
«обговорення будь-якої статті, декілька "альтернативно обдарованих" завжди зводять до бендеровців, масонів, шекелів і т.п. маячні.»


Думаєш щось умне ляпнув? Неальтернативно обдарований ти наш. Воно само все туди зводиться, тому що так світ побудований. і це не залежить від обдарованості чи не обдарованності. Просто одні це розуміють, а іншим хоть кілок на голові теши. Бандерівці - це типу дикуни необтесані. Ну а керують то ними таки шекелі і масони. В Кобеляках навіть памятник поставили, тіпа глобус. Ти на нього дивишся, як той дивак із анекдоту у зоопарку на жирахва і все одно кажеш: - ні, не може такого бути. Дурдом не в коментах а в псевдореальності, яку тобі створили за допомогою ЗМІ. І в тій псевдореальності марщируют собі кастурлеголові у ЕС, на війну з Путіним, якого ніхто в очі не бачив і т.п. А їх у цей час стрижуть і стрижуть. А оцей блін Вітко порозносив газетки і пише там щось про мирне небо і день захисту дітей. Це ж до якого цинізму треба дійти. Дітей йому жалко стало. Та хоч би словом згадав про майже три сотні убитих (може й ним) дітей Донбасу. В його релаьності їх не існує. Ось тобі фрагмент відео відомого каббаліста, якого показують по ящику Ізраіля. Скажеш що він бреше? Ану скажи. Його навіть адмін не видалить, бо ніззя своїх хазяїв чіпати. Посилання на www.youtube.com

Змінено 15.06.2019, 09:07
26. земеля / 15 червня 2019, 09:00
24.alist
«От чим забавні коментарі на Ехо»


Дядя (а может тетя) ты всем нынешним доволен? Тогда кто ты? Все глупые а ты умный. Больше всего что наоборот.
27. Slavko / 15 червня 2019, 09:58
24.alist
«декілька "альтернативно обдарованих" завжди зводять до бендеровців, масонів, шекелів і т.п. маячні. Таке враження іноді буває, ніби в дурдомі, чи то день відкритих дверей»


Краще не скажеш
28. orakul / 15 червня 2019, 12:36
27.Slavko
«Краще не скажеш»

Дядя, ти вАще чи тыльки на половину? Подивись відео коменто вище. Там шанований каббаліст тобі прямо каже. Як ще пряміше? І до вас це не діходить? І це при тому, що ви обираєте собі президента, премєра і фіг зна кого ще з богообраного народу. А, забув, і бога ви собі обрали із них же. І до вас все рівно не діходить. Я не шанувальник Москаля, але оце він показує гарний приклад як з вами треба спілкуватися. Посилання на www.youtube.com
29. alist / 15 червня 2019, 13:24
26.земеля
«Дядя (а может тетя) ты всем нынешним доволен? »

Тобто невдоволеність ситуацією потрібно виражати лише в стилі шизонутого оракула? Ну типу так:
- Зайшов оце в магазин, а там мені продали подавлений помідор - Це винуваті бендеровці, які за шекелі на замовлення масонів, які прилетіли з платнети Нібіру, разом з рептилоїдами, підкидають подавлені помідори всим таким як я, щоб ми вимерли!!! Ось вам доказ - відео з ютубу з очередним недоумком який робить відео для недоумків.

Чим раніше було краще, так це тим, що всі ці городські сумашедші, сиділи собі по домівках і нікому не мішали (ну крім сусідів), а тепер ними переповнений ютуб, форуми, чати і т.п.
30. Ltava / 15 червня 2019, 14:03
1.alist
« Знаєте коли в Біликах прикрили свинарник, схоже свиней не вирізали, їх перевезли в Кобеляки на вільний випас. »

Ця цитата заслуговує на золоті букви при гербі Кобеляк !!!! Браво!!!
31. orakul / 15 червня 2019, 16:10
29.alist
«Це винуваті бендеровці, які за шекелі на замовлення масонів, які прилетіли з платнети Нібіру, разом з рептилоїдами, підкидають подавлені помідори »

Ти не плутай уй з пальцем. Бандерівці і масони доморощені шабесгої. А рептілоїди може й з Нібіру. Масони й рептілоїди до подавлених помідорів ніякого віднощення не мають, а бандерівці може й подавили. Вони людей давлять, то що їм помідори. Тим більше що ті помідори завіз сюди москаль Петро, як до речі і кукурудзу, і кофій, по який тепер баби із сіл по безвізу у Відень їздять, бо там його краще готують. Помідори бандерівці можуть і подавити. Це ж простіше ніж ламати памятники. Подавив помідори і дулю Петру разом з Путіним. Хай знають наших. Але це я відволікся від теми. Масони і рептилоїди помідори не давлять. Вони формують культуру, задають напрямки освіти, і в результаті виводять/виховують таких пришелепуватих двоногих які давлять помідори, викидають під ноги сміття ну і т.д і т.п. Коли Сталін замість давити помідори, як це роблять свідомі, видавив рептилоїдів і масонів, то культура, наука, освіта простих людей пішли на підйом. Але на жаль Сталін постарів і його швидко завалили і все повернули на круги своя. Розвалили СРСР щоб потім подавити усих поодинці. От і маємо те що маємо. І це не у мене шизофренія, як тобі здається. Шизофренія у свідомих. Ну от тобі приклад, цитата із ТВ: "Донбасс который выступал изначально против этой власти хотят вернуть патриоты которые хотят снести эту же власть". Поняв? "Шизофрения – это «плюрализм»… взаимно исключающих друг друга мнений по одному и тому же вопросу… в одной голове" Таких прикладів можеш у свідомих й сам накопати. Шиза у них на кожному кроці. Ось тобі приклад із класики. Розслабся і подумай. Посилання на www.youtube.com

Змінено 15.06.2019, 16:21
32. Ltava / 15 червня 2019, 16:16
31.orakul
« «плюрализм»»

Плюралізм це Вуаєризм в купі з Ексгібіціонізмом, так що не трогайте Шизофренію :))
33. alist / 15 червня 2019, 16:29
31.orakul
«Ти не плутай»

Аха-ха, лежу під столом від сміху. Оце по цьому коментарю, діагноз можна ставити враз. Бандеровці, москалі, Сталін, масони, СРСР, свідомі... Повний набор!
Хоча на самому ділі, це не смішно, коли подумаєш, що отаке ходить по вулицях між людьми. Сьогодні в нього масони з шекелями, а завтра голоса в голові і ніж в руках. Скільки таких випадків.
34. orakul / 15 червня 2019, 19:05
33.alist
«Аха-ха, лежу під столом від сміху. Оце по цьому коментарю, діагноз можна ставити враз. »

Я думаю що тобі він вже давно поставлений. Якщо не поставлений, то сходи тобі групу дадуть. А про ножі.. то по часті Славка.
35. orakul / 15 червня 2019, 19:13
32.Ltava
«Плюралізм це»

Там слово в лапках написане
36. Slavko / 15 червня 2019, 23:16
34.orakul
«Я думаю що тобі він вже давно поставлений. Якщо не поставлений, то сходи тобі групу дадуть. А про ножі.. то по часті Славка.»

Більше шаблю полюбляю...)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації