Вхід | Реєстрація

Карта ремонтів: на що у Полтаві витратили 2 мільярди гривень?

Карта ремонтів: на що у Полтаві витратили 2 мільярди гривень?

Команда “Антикорупційного штабу” проведе 12 червня в Полтаві презентацію свого унікального онлайн-інструменту «Антикорупційна карта ремонтів». Захід відбудеться в 11:30 в приміщенні Відкритої громадської платформи «Нова Полтава» за адресою вул. Котляревського, 6.

На презентацію запрошуються представники міської влади, журналісти та громадські активісти. Вхід вільний.

Загалом на ремонти з бюджету Полтави за два роки і перший квартал 2019-го було витрачено 2.182 млрд грн, що становить 74% видатків бюджету міста на 2019 рік. На презентації команда ГО «Антикорупційний штаб» представить результати дослідження видатків міста Полтави на ремонт починаючи з 2017 року і по перший квартал 2019 року. Зокрема буде названо ТОП-3 найдорожчих ремонти міста, найдовший та найкоротший ремонт за цей час та найбільш скандальні ремонти у місті.

Також, на презентації буде розкрито, як саме експерти Антикорупційного штабу перевіряють чи виконаний ремонт належним чином, і як, у разі необхідності, звертаються до контролюючих або правоохоронних органів.

Активісти ГО “Антикорупційний штаб” створили інтерактивний інструмент, яким можна легко і просто контролювати мільйони гривень, які щороку виділяються місцевою владою на оновлення інфраструктури і модернізацію українських міст. Якщо роботи не виконуються, або ж були проведені неякісно, кожен громадянин може зафіксувати цей факт шляхом коментаря чи фотографії об’єкту.

Карта ремонтів вже допомогла запобігти ряду порушень і зберегла близько 2 млн гривень у бюджетах українських міст.

Спікерами прес-брифінгу виступлять:

Юлія Гречка, керівниця проекту “Антикорупційна карта ремонтів”

Сергій Миткалик, виконавчий директор ГО «Антикорупційний штаб»

 

Володимир Годня, начальник управління капітального будівництва

Полтавської міської ради (уточнюється)

 

 

Антикорупційний штаб – громадська організація, створена у 2014 році.

ГО “Антикорупційний штаб” розробляє цифрові інструменти, які підвищують спроможність громадян контролювати прозорість та ефективність роботи органів місцевої влади. Метою Антикорупційного штабу є запобігання і протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення.

Додаткова інформація за телефоном +38(073)500-50-22 або на e-mail: [email protected]


Автор: ГО «Антикорупційний штаб»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2019, 15:15 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації