Вхід | Реєстрація

Особливості міні готелів в Києві

Особливості міні готелів в Києві

Готелі в Києві представлені великим вибором, вони відрізняються цінами та рівнем комфорту, місцем розташування та сервісом. Неподалік від історичного центру столиці є комфортні міні готелі, з умовами та цінами можна ознайомитись на офіційному сайті. У таких комплексах працює привітний персонал, який слідкує за чистотою в номерах та пропонує гостям повний перелік послуг.

 

Головні переваги міні готелів столиці

Особливістю міні готелів є наявність спеціальних акційних пропозицій та акцій вихідного дня, це зручне місце для спокійного відпочинку у тихому районі столиці. Мережа міні готелів вигідно відрізняється цінами у зрівнянні з готельними комплексами, які розташовані у бізнес-центрі.

До головних переваг комфортних міні готелів можна віднести наступне:

  • розумні ціни;

  • високий рівень обслуговування;

  • приємний та професійний персонал;

  • постійні акційні пропозиції для постійних клієнтів;

  • спокійна атмосфера;

  • гарантія спокою та тиші у номерах.

Готель пропонує гостям номера різної категорії: однокімнатні двомісні напівлюкси, сімейні, стандартні з усіма зручностями. Відвідувачі зможуть самостійно обрати номер з урахуванням фінансових можливостей та вподобань. У стандартному номері може відпочивати дві особи, сімейний розрахований на пару, а двомісний люкс приємно вражає високим рівнем комфорту та якістю обслуговування.

У кожному готельному номері є холодильник, електрочайник, душ, зручне ліжко та багато іншого для комфорту та затишку гостей. Забронювати номер дуже легко й швидко, для цього потрібно відправити запит на електронну пошту або подзвонити менеджеру по телефону.

 

Особливості міні готелів Києва

Комфортні та зручні міні готелі в Києві розташовані неподалік від ділового центру столиці в історичному районі. На території можна поставити свій автомобіль на стоянку, а таку можливість надає не кожен готель преміум-класу. В кожному номері є все необхідне для зручного перебування, а привітний персонал завжди готовий прийти на допомогу.

Особливістю номерів категорії «Люкс» є розумна вартість, високий рівень обслуговування, стильний дизайн, який продуманий до дрібниць, а також якісний елітний текстиль та сніданок. Ще однією особливістю таких готелів є зручне розташування, неподалік знаходиться аеропорт та вокзал.

Панорамні вікна у номерах відкривають гарний вид на київські пагорби, що дозволяє в повній мірі насолодитись краєвидом. В мережі готелів завжди якісне обслуговування, щоденне прибирання в номерах, наявність шумоізоляції, а також вільний доступ до інтернету.

Доступна вартість та високий рівень сервісного обслуговування, що ще треба для зручного відпочинку в столиці? По всім питанням можна звернутися до професійного менеджера, який відповість чітко та оперативно. Неподалік розташовані зупинки громадського транспорту, а в разі необхідності можна замовити таксі.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2019, 11:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації