Вхід | Реєстрація

Заліз у відчинене вікно і взяв гроші

Заліз у відчинене вікно і взяв гроші

Такі пояснення надає підозрюваний у справі про пограбування кількох магазинів.

7 червня в соціальній мережі Фейсбук на офіційній сторінці Кобеляцького відділу поліції з’явилась новина під назвою «Крадіжки з магазинів — розкриті».

Нагадаємо, що 13 травня в містечку були пограбовані два магазини. Один із них спеціалізується на продажу різних електронних гаджетів, у іншому торгують секонд-хендом. Під час пограбування обох магазинів злочинця зафіксувала камера відеоспостереження. У одному з них він хвилину позував перед камерою та ще й залишив на місці злочину величезну кількість відбитків пальців.

У новині на сторінці поліцейських говорилось, що злочинець шляхом віджиму пластикового вікна, проник до приміщень магазинів, звідки викрав мобільні телефони різних марок, ноутбуки та грошові кошти.

Завдяки діям правоохоронців Кобеляцького району та наявним записам із камер відеоспостереження, особу зловмисника встановлено.

Під час проведення обшуків у місцях проживання зловмисника та його спільників отримано беззаперечні докази причетності підозрюваного до серії крадіжок у Кобеляках.

Наразі проводяться заходи зі встановлення всіх епізодів злочинної діяльності, та інших осіб, причетних до цих злочинів.

11 червня власник одного з пограбованих магазинів Олег Безкібальний написав пост у Фейсбуці:

«З’явились новини з пограбування. Приїздив можливий грабіжник магазину на слідчий експеримент. Приїхав з Кременчука на власному авто з малолітньою дочкою. Пояснює, ніби проїздив мимо магазину і побачив відкрите вікно, у яке заліз і прихопив гроші, 2 тисячі гривень (було 2500). Ноутбука не брав, вікно не виламував».

Отож, кобеляцьким поліцейським потрібно зібрати всю доказову базу, аби довести, що злочин скоїв саме їх підозрюваний.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2019, 14:55 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації