Вхід | Реєстрація

Досить прижмурюватись, користуйтесь контактними лінзами

Досить прижмурюватись, користуйтесь контактними лінзами

Людське око — це одна із найвразливіших частин тіла. Доказом цього є дані Всесвітньої організації охорони здоров’я. Згідно них, у всьому світі лікарі виявили порушення зору майже у 285 000 людей.

Медики радять регулярно проходити огляд у окулістів, аби попередити захворювання очей.

До симптомів, що передують погіршенню зору, відносять:

  • відчуття дрібних «мушок», які періодично літають перед очима;
  • тимчасове затуманення, яке зникає, коли людина на деякий час заплющить очі;
  • нечітке розпізнання об’єктів у сутінках та в нічний час доби.

На жаль, чимало людей звертаються до медиків вже тоді, коли звичайні процедури не допоможуть повернути стовідсотковий зір. І для того, щоб знову добре бачити, їм доводиться носити окуляри або контактні лінзи.

 

Окуляри: зручно лише в кріслі-качалці

Хоча на перший погляд здається, що оптичний прилад в оправі набагато зручніший, ніж непомітна прозора лінза, на практиці виявляється все прямо протилежним.

  1. Активна людина не одягне окуляри. Щоб зрозуміти, настільки незручно постійно знаходитись в окулярах, одягніть на кілька годин сонцезахисні. Людині доводиться постійно думати про оптичний прилад, інакше в будь-який момент він може злетіти з обличчя і розбитися. Саме тому активні люди і спортсмени не використовують окуляри.
  2. Миттєва реакція на погодні умови. Скляні лінзи різко реагують на зміну температурного режиму. Вони запотівають. Особливо гостро це відчувається в осінньо-зимовий період, коли з холоду людина потрапляє в тепло і навпаки. Для прикладу можна згадати переповнений громадський транспорт, коли ви не можете навіть руками поворухнути, а в цей момент скло на окулярах вкрилося великими краплями.
  3. Обмеження у діях. Улітку, коли яскраво світить сонце, людині, яка носить окуляри, доводиться постійно примружуватись. Оскільки вона не в змозі одягти сонцезахисні окуляри. А ще складніше дівчини нанести макіяж, адже зробити це без окулярів майже не можливо.

Отож, добре бачити і не відчувати жодного дискомфорту допоможуть контактні лінзи. А в окулярах зручно лише читати газету в кріслі-качалці. І то ні в якому разі не крутити різко головою.     

  

Контактні лінзи — гострий зір і жодних обмежень

Для підвищення гостроти зору люди використовують контактні лінзи. Їх досить легко одягати, вони зручні і непомітні. А головне — контактні лінзи роблять зір фактично ідеальним.

Згідно інформації інтернет-магазину linza.ua, клієнти можуть придбати одноденні лінзи, лінзи, якими користуються протягом двох тижнів або місяця. Крім того, у наявності є лінзи безперервного носіння.

Лінзи ідеально підходять для водіїв і спортсменів. Очі в них зовсім не втомлюються.

Якщо порівняти ціни на сайті linza.com.ua, то виявляється що лінзи і спеціальні розчини для них можна придбати за досить символічну суму.

Тому, досить прижмурюватись, використовуйте контактні лінзи.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2019, 17:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації