Вхід | Реєстрація

У Миргороді відзначили День захисника Вітчизни

У Миргороді відзначили День захисника Вітчизни
У цьому році День Захисника Вітчизни відзначається напередодні 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У зв’язку з цим 2010 рік рішенням Ради голів держав СНГ проголошений роком ветерана Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр.
У Миргороді проживає багато людей, які пройшли військову школу по захисту та визволенню рідної землі, тих, хто стояв і стоїть на варті незалежності держави. 23 лютого в Центрі естетичного виховання відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника Вітчизни. Під звуки урочистого маршу військовослужбовцями Миргородського гарнізону внесені Прапори держави та міста.
Присутніх на святі привітав міський голова О.Б.Паутов, який висловив велику вдячність і глибоку шану ветеранам Великої Вітчизняної війни, воїнам-інтернаціоналістам, які за прикла дом батьків чесно виконали свій військовий обов’язок. Олександр Борисович наголосив також на тому, що вічну славу здобули ліквідатори Чорнобильської катастрофи та Ветерани Збройних Сил, які чесно служили Батьківщині та її народу, побажав всім Захисникам Вітчизни здоров’я, щастя, миру, добробуту.
Виконуючий обов’язки командира авіабригади підполковник Гесь О.А. та командир військової частини А-0732 майор Несветаєв В.П. зачитали святкові накази.
Ветеран Великої Вітчизняної війни полковник прикордонних військ у відставці Балакшій В.Г. поділився спогадами про Велику Вітчизняну війну, побажав молодому поколінню військовослужбовців Миргородського гарнізону продовжувати найкращі традиції своїх батьків та дідів у справі захисту нашої держави.
Від молодого покоління захисників Вітчизни привітали члени клубу «Пошук» (ЗОШ №9).
Великій групі запрошених були вручені подарунки, Почесні грамоти міської ради, державні нагороди та нагрудні знаки «Ветеран військ зв’язку». На завершення свята відбувся підготовлений відділом культури міської ради та центром естетичного виховання урочистий концерт.

Автор: В.Ю.ВЕРТЕЛЕЦЬКИЙ, Фото Володимира БАЛАЦЬКОГО, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2010, 16:18 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації