Вхід | Реєстрація

Андрій Река заперечує свою причасність до ДТП

Андрій Река заперечує свою причасність до ДТП

Народний депутат Андрій Река повідомив, що ніякого ДТП за участю його та дитини насправді не було. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

«Сьогодні Зелена неділя у мене розпочалася із дзвінків друзів і знайомих. Всього таких нарахував аж 138 з 7-ми годин ранку до 12-ї дня. І одне єдине запитання: «Як у Вас справи? Прочитали у Facebook, що Ви потрапили в аварію». Падлючий телеканал «Центральний» – неодноразово дезінформував громадян про моє життя і депутатську діяльність. І цього разу знову пишуть: «Сьогодні у Нових Санжарах, близько 17 години, автомобіль «Nissan» збив дитину… За не перевіреною інформацією, за кермом цього транспортного засобу перебував народний депутат України Андрій Река…». Це ж добре, що у цей час (15 червня) я був вдома – уже відпочивав, втомившись від роботи спекотного дня. Сьогодні рано вранці встав і поїхав у справах, паралельно відповідаючи на постійні дзвінки знайомих з приводу моєї участі у згадуваній ДТП. Звичайно, я зателефонував у районне відділення і обласне управління поліції, аби дізнатися про цю аварію – дані відсутні!

Звертаюсь до вас, друзі! Якщо ви найближчим часом протаєте ще якусь нісенітницю на сторінках чергового, підкупленого моїми конкурентами по виборах, видання – терміново телефонуйте мені (0997316071). Я одразу ж відповім на всі запитання, які вас цікавлять. Думаю, напишуть ще багато подібної дурниці, адже я зареєстрований кандидатом в депутати Верховної Ради України нового скликання. Вибори відбудуться 21 липня. Мої конкуренти відчувають, що чесним шляхом їм не перемогти, тому і вдаються до таких, принизливих для мене, методів боротьби. На минулих виборах, в останній заборонений для агітації законом день, а була це субота, по парканах Нових Санжар майоріли газети, надруковані на папері, схожому на той, що виготовляють гроші. Відкрив, аби прочитати – побачив портретне фото молодої сім’ї з дитиною, а під ним текстівка: «Куди ми будемо виїжджати? Мабуть закордон. В Андрія Реки згорів будинок, найбільший у нашому елітному районі, поблизу Києва… Река підозрює, що ми його спалили, тому життя нам тут не буде – потрібно виїжджати!». Я посміявся і на тому закінчилося. Через деякий час мене зустріла одна моя землячка зі словами: «Андрій Олександрович, ми з Вами сварилися, але не я придумала написати цю брехню – так продиктував Ваш опонент – редактор газети. Він хотів дати такий матеріал в газету. Планував написати, навіть, що Ви гомосексуаліст, але Ваш товариш був присутній під час однієї про це розмов і сказав, що у це ніхто не повірить, лише навпаки буде зрозуміло, що і перша інформація неправдива». Я через кілька днів, вже після перемоги на виборах, зустрів цього славнозвісного редактора і сказав: «Ти із роду падлюча людина, тільки огидні речі писав і робив, чванячись, що першокласний журналіст. Але за цю підлість, Господь Бог тобі не дасть і до Паски дожити!». Мені шкода, що Всевишній прислухався до моїх слів – від до Паски і помер.

То лічильник у мене знайшли з магнітом, то автомобіль у мене дорогий не задекларований… І тепер от аварія, та ще й страшна – ніби загинула дитина… Я сподіваюсь, що це далеко не кінець – буде над чим посміятися потім. А розумні люди навпаки побачать істинне обличчя моїх конкурентів. Прошу лише Господа Бога, аби Він був милостивий до цих падлюк, які ще мають надію покаятись. Колись вони, можливо, все усвідомлять і стануть людьми.

А якщо, не приведи Боже, так би сталося, що я потрапив у ДТП і залишився живим, то ніколи б не залишив на дорозі поранену дитину, чи дорослу людину. Я б накарачках ніс би її на своїй спині у лікарню, надавав першу допомогу і відповідав би за свій вчинок так, як і всі люди відповідають – згідно закону нашої держави і Божого Закону! У мене троє дітей, п’ять онуків – я усвідомлюю чого варте життя дитини для їх батьків!

Додам лише те, що розповсюдження інформації в Інтернеті пішло так швидко і масово, що одразу видно – за це заплатили чималі кошти! І, як повідомили кременчуцькі журналісти, інформація пішла з Інтернет-сторінки телеканалу «Центральний». Всі знають, хто і для кого оплачує ці матеріали, як і майбутню долю цього телеканалу!

Сьогодні (16 червня) о 12-й годині на одному зі свят, на якому був присутній Міністр культури України Євгеній Нищук, я зустрівся із начальником штабу одного із кандидатів у депутати ВРУ. І він зразу оправдовується: «Андрій Олександрович, я тут ні при чому – ніякого стосунку до цієї інформації не маю». Я запитую: «Ви про що?». А він відповідає, що мова йде про вигадане ДТП. Але я добре знаю, якщо оправдовується – значить навпаки теж брав у цьому участь! О 18-й годині буду у Чутівському районі на святкуванні Трійці. Там також доведеться доносити до людей правдиву інформацію!»



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2019, 21:03 | Нові Cанжари | Цікаве


1. микола козак / 18 червня 2019, 08:51
Ця людина разом з Порошенком втратила совість зовсім.Чи давно він заявляв , що йому немає з чим іти до людей , а сьогодні знову апреться в депутати.Отаке паскудство.
2. ИВЕН / 18 червня 2019, 09:15
як повідомили кременчуцькі журналісти,

а при яких ділах кременчуцькі (видно тоже проплачені)-але КИМ і ЧОГО ТАК ВИПРАВДОВУВУТИСЯ коли ти ні при чім...(хоть такий -тат піар...
3. микола козак / 18 червня 2019, 09:32
Можливо сам і заказав таку піарщину , бо більше нічого сказати людям , тільки виставитись , що тебе оббріхують конкуренти , хоч і конкуренти не дуже відрізняються від Реки.
4. земеля / 18 червня 2019, 09:47
3.микола козак
«Можливо сам і заказав таку піарщину»


Коля согласен. То же так думал. Это на самом деле есть подобный способ собственного пиара.
5. Beri Mor / 18 червня 2019, 13:02
1.микола козак
«.Отаке паскудство.»

Вміють же люди так інтелігентно та толерантно висловлюватися про таких суб"єктів...В мене зовсім інше з язика хоче зірватися:)

Змінено 18.06.2019, 13:03
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації