Вхід | Реєстрація

З Днем народження, ПТУ №44!

Холодної зимової пори на початку лютого відзначило ПТУ №44 м.Миргорода свій 64-й день народження.
Для людини - це немалий вік, а для професійно-технічного закладу – ціла епоха. За післявоєнні роки відбудови, хрущовської «відлиги», так званого «застою», перебудови, роки незалежної України ми перегорнули чимало сторінок свого життя. Багато спливло води, більше 41 тисячі наших випускників працюють у різних галузях народного господарства України та країн СНД, а мета роботи нашого закладу залишається незмінною – підготовка висококваліфікованих фахівців своєї справи.
В атмосфері доброзичливості і спокою пройшло святкування 64-ої річниці у стінах ПТУ №44. До свята готувалися усією великою родиною. Учні разом із майстрами виробничого навчання приготували цікаві газети, які присвятили ветеранам училища: «Училищу – 64», «Училище очима учнів», «Нива», «Наші ветерани – наша історія», «Тут я навчався любити рідну Вітчизну свою» та інші. Цікавою була виставка технічної творчості учнів та викладачів навчального закладу.
Дуже приємно було учням, працівникам, ветеранам праці нашого навчального закладу оглянути фотовиставку, організовану бібліотекарем Гончаренко М.М. На нас із фото дивилися усміхнені обличчя людей, які все своє життя віддали справі підготовки механізаторських кадрів для рідної країни: Беркала В.С., Барила В.П., Михальцова М.М., Овчаренка А.І., Протопопової І.К., Голуба А.В., Даценка М.А., Тумарінсон К.М., Біленка О.С., Ірклієнка О.Д., Маляр О.П., Маляр В.П., Тищенко О.Г., Обидала В.Л. та інших.
Потім відбулася зустріч учнів і викладачів із ветеранами профтехосвітнього руху. Тепло їх привітали директор училища Мокрій Р.М., заступники директора училища з навчально-виробничої роботи Іванченко А.В. та навчально-виховної – Цибулько В.П. У привітаннях підкреслювалося, що ці люди – неординарні особистості зі своїми інтелектуальними потенціалами, організаторськими, педагогічними, професійними здібностями. Всіх їх об’єднувала любов до вихованців, високе почуття обов’язку, відданість справі.
Тепло сприйняли всі присутні виступ ветеранів профтехосвіти Голуба А.В., Протопопової І.К.
Учасники художньої самодіяльності під керівництвом музичного керівника Харченко Ж.О. привітали піснями учнів, викладачів, ветеранів із знаменною для них датою – Днем народження ПТУ №44 м.Миргорода.
А сьогодні училище повернулося до своїх звичайних буднів, підпорядкованих основному завданню – навчанню і вихованню висококваліфікованих фахівців своєї справи, щоб їм не соромно було сказати: «Я – робітник».

Автор: В.А.ДЕНИСЕНКО, заступник директора з навчально-методичної роботи ПТУ №44 м.Миргорода


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2010, 16:49 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації