Вхід | Реєстрація

65 000 за півтори години виступу

65 000 за півтори години виступу

Саме таку суму Кобеляцька міська рада заплатить менеджеру дуету, який співатиме на День міста.
22 червня кобелячани відзначатимуть день народження містечка. З нагоди свята міська рада підготувала кілька сюрпризів. По-перше, у Центральному парку нарешті відкриють спортивний майданчик зі штучним покриттям. Хоча будівельні роботи на об’єкті завершились більше двох місяців тому, але майданчик стояв зачиненим. По-друге, у цьому ж парку провели реконструкцію його другої частини. По-третє, міськрада запросила виступити на ссяті столичний гурт «Пара нормальних».

10 червня кобеляцький міський голова Олександр Копелець підписав договір із керівником товариства «Катапульт Контент» Віталієм Погореловим. Згідно документу, розміщеного на онлайн платформі публічних закупівель «ПроЗорро», Погорелов є менеджером столичного гурту. Виступ «Пара нормальних» обійдеться міському бюджету в 65 000 гривень. Гурт презентує 90‑хвилинну програму.

Нагадаємо, що депутати міськради виділили на святкування Дня міста 100 000 гривень. На останній сесії вони збільшили суму на 30 000, аби замовити виступ театру «Жако».

Отож, на столичний гурт і полтавських театралів витратять майже 100 000 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2019, 15:25 | Кобеляки | Фінанси


1. Lion2020 / 20 червня 2019, 18:13
А дороги...!!!
2. КАМаз / 20 червня 2019, 21:08
Які дороги? На мконцерт давай, салют, ненормальних, а дороги і вода в місті хай якось потім. (Про воду її в даний момент не має((()
3. orakul / 20 червня 2019, 22:57
А в нумерочке договора как и положено... шестерки. Теперь все понятно. И все было спланировано заранее.

" Скипає пам’ять від ганьби і болю…
І серед ночі в сизім тумані,
З архангельською віщою трубою
Встає сурмач убитий на війні.

Скликає тужно на Велику Раду
З усіх фронтів – полеглих од меча.
І шерхне шепіт над полками:
“Зрада”, -
І рветься крик із горла сурмача:

“За що ж ми браття голови зложили?
Невже за те щоб ситі байстрюки
Пустили наші мощі і могили
Лабазникам нечистої руки?!”
(Борис Олійник)
4. Poltava / 22 червня 2019, 14:17
Які дороги , яка вода? Там відкатиків малувато. Для худоби нічого святого немає. Жодної квартири чи будинку не було придбано хлопцям чи сім"ям загиблих воїнів, дякуючи яким ми зараз живемо спокійно і біля нас не свистять кулі. А хто з хлопців чи сімей звертався до міської ради за матеріальною допомогою, так їм дають «подачку» у вигляді 200 гривень. Зараз пан копелець працює на публіку , бо бажає ще трохи нас по розводити на наші з вами гроші - податки. Наскільки мені відомо, переважна більшість робіт і товарів, що виконує чи закуповує міська рада,майже все в борг та і якість виконаних робіт під великим сумнівом, бо там ...... А переважна більшість наших депутатів, вибачте але мабуть скажу правду, працюють за стадним принципом. Вирішив копелець підняти собі зарплату - будь-ласка всі одноголосно. Вирішив створити свою хутбольну команду - будь-ласка всі одноголосно. А грошики через неї які проходять? Мабуть за них декілька помешкань можна було б придбати хлопцям-воїнам , або їх сім"ям чи надати матеріальну допомогу, яку наприклад видають воїнам у Львові у розмірі 100 000. Йому все байдуже, бо його цікавить лише власна нажива. Але Бог йому суддя . Все що робить міська рада- це звичайне окозамилювання і відмивання коштів , просто наші правоохоронні органи закривають на це очі , або самі розумієте....Чомусь поперідні свідомі працівники міської ради звільнилися, побачивши таке рукоблуддя. Але колись всьому приходить кінець і він неминучий. Так що поживем - побачимо.
5. orakul / 22 червня 2019, 23:52
4.Poltava
«дякуючи яким ми зараз живемо спокійно і біля нас не свистять кулі.»

Ти шо там куриш? Послухай що казавв 2014 році Міністр оборони Тенюх з трибуни ВРУ. Можу процитувати: «…не оголошено правовий режим воєнного стану, без якого застосування Збройних сил є незаконним і тягне за собою кримінальну відповідальність всіх тих, хто віддає наказ на застосування військ, так і тих, хто їх виконуватиме». Через це галичан і заохочують. Послухай що каже патрон теперішнього президента Беня. Теж можу процитувати. "Мы воюем сами с собой… Вот эти разговоры, что там сидит Путин и всем командует – это все смешно. Знаю ситуацию изнутри, никакой не Путин…Путину эта обуза не нужна». Коли вже у вас мізки проріжуться? Є у нас свідки Єгови, а є Свідки нападу Путіна, блін
6. Beri Mor / 23 червня 2019, 09:35
5.orakul
« "Мы воюем сами с собой… Вот эти разговоры, что там сидит Путин и всем командует – это все смешно. Знаю ситуацию изнутри, никакой не Путин…Путину эта обуза не нужна». »

Беня молодець (для свого блага).Сам гроші на цю бойню давав,нажився на ній,а тепер ще й насміхається над тупорилими,які мочать одне одного,тим самим розчищаючи територію для Беніних соплемінників.
7. orakul / 23 червня 2019, 15:36
6.Beri Mor
«а тепер ще й насміхається »

Так ото мені й цікаво, що вони без насмішки не можуть, а лошари так нічого і не роуміють.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації