Вхід | Реєстрація

У Полтавській області поліція спільно з охороною завадили викраденню газоконденсату

У Полтавській області поліція спільно з охороною завадили викраденню газоконденсату

Поліція затримала чоловіка, підозрюваного у пошкодженні магістрального конденсатопроводу та у викраденні за допомогою саморобного обладнання близько 500 літрів газоконденсату. 

Під час огляду його автомобіля ВАЗ 2108, що стояв на місці незаконної врівзки, поліція виявила металевий бак, заповнений газовим конденсатом.

Злочин розкрили працівники управління карного розшуку поліції Полтавщини спільно з оперативниками Полтавського районного відділення поліції, охоронниками «Альфа-Щит», за процесуального керівництва прокуратури області.

Чоловіка затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 292 (пошкодження магістрального конденсатопроводу, що призвело до порушення його нормальної роботи) та ст. 15 ст. 185 (закінчений замах на крадіжку).

Тривають слідчі дії. Розглядається клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2019, 13:48 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації