Вхід | Реєстрація

Повідомлено підозру пенсіонерці, яка під час сварки зарізала свого чоловіка

Повідомлено підозру пенсіонерці, яка під час сварки зарізала свого чоловіка

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру 62-річній жінці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що підозрювана, перебуваючи за місцем свого мешкання, вживаючи разом зі своїм чоловіком спиртні напої, в ході сварки нанесла потерпілому один удар кухонним ножем в ділянку грудної клітки. Від отриманих тілесних ушкоджень у вигляді колото-різаної рани грудної клітини з пошкодженням аорти 60-річний потерпілий помер в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Відносно підозрюваної слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. На прийняте рішення прокуратурою подано апеляційну скаргу з вимогою обрати жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2019, 12:15 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації