Вхід | Реєстрація

Анатолій Шкарбан: «Я у виборах участі не беру»

Анатолій Шкарбан: «Я у виборах участі не беру»

Наш земляк висловився щодо появи у списку кандидатів у нардепи свого «двійника». Справа в тому, що серед кандидатів з’явилася людина із прізвищем Шкарбан. І дехто з виборців, жителів Кобеляцького та інших районів, котрі входять до виборчого округу № 149, можуть вирішити, що до парламенту балотується Анатолій Миколайович.

Анатолій Шкарбан підкреслив, що ставиться до застосування подібної виборчої технології, яка передбачає внесення до виборчого списку людей із прізвищами, котрі є однаковими, із прізвищами відомих у регіоні та державі політиків, із почуттям гумору. І йому навіть приємно усвідомлювати, що політичні конкуренти сприймають його, як серйозного претендента на заповітний депутатський мандат.

А потім додав:

— У принципі, боротися з технологією застосування «двійників» на виборах в юридичній площині неможливо. Тому потрібно сприймати це, як данність. Ну знайшов хтось нікому не відомого чоловіка на прізвище Шкарбан десь у Черкаській області, ну «умовив» цього молодика балотуватися, заплатив сорок з гаком тисяч за реєстрацію. Що тут вдієш, усе законно. Добре хоча б те, що в Полтавській області так і не знайшлося падлюки, яка б погодилася виконувати роль мого двійника, довелося шукати аж у сусідній. Та все ж.. Усе ж, хочу попередити земляків, що Анатолій Миколайович Шкарбан, директор Ліщинівського будинку-інтернату, депутат Полтавської обласної ради кількох скликань, у цьогорічних парламентських виборах участі не бере. Я не хочу, щоб земляки піддалися обману, побачили в бюлетені прізвище мого двійника і проголосували за нього. І це вплинуло на результати волевиявлення. Нехай переможе дійсно достойний кандидат, переможе всупереч політичним шулерам. Він у списку є.

Анатолій Шкарбан назвав прізвище кандидата-мажоритарника, якому симпатизує на виборах. Але ми не можемо його озвучити, позаяк це вже буде політична реклама.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2019, 12:27 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації