Вхід | Реєстрація

Президент України звільнив голову Кобеляцької РДА

Президент України звільнив голову Кобеляцької РДА

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посад голів Кобеляцької та Великобагачанської районних державних адміністрацій. 

9 липня на офіційному інтернет-представництві президента України з’явилось розпорядження №128/2019-рп. "Про звільнення Т.Шевченко з посади голови Кобеляцької районної державної адміністрації Полтавської області".

Голову Кобеляцької РДА Тамілу Шевченко звільнили у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Також на сайті президента було розміщено розпорядження №127/2019-рп "Про звільнення К.Байрамова з посади голови Великобагачанської районної державної адміністрації Полтавської області".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2019, 20:34 | Кобеляки | Політика


1. Slavko / 9 липня 2019, 22:09
Ура !!!
2. Lion2020 / 9 липня 2019, 22:46
Яке ура?! Хто тепер стрічки перерізати буде?
3. orakul / 10 липня 2019, 07:19
2.Lion2020
«Яке ура?! »

Та для свідомих крім Ура і СУГС нічого не потрібно. Якби це хтось інший кричав ура, то ще модна б було зрозуміти. От спитати б Славка, чого ура, коли зняли людину, яку призначали після їхнього майдану, це ж їхня майданна влада. Таміла великої шкоди не робила, а от що наробе новий очільник?
4. Олексій / 10 липня 2019, 07:43
3.orakul
« зняли людину, яку призначали після їхнього майдану, це ж їхня майданна влада»

майданною владою був ваня терновий
5. Slavko / 11 липня 2019, 12:07
4.Олексій
«майданною владою був ваня терновий»

Вірно. А диванною владою - все-таки, Таміла.

Оракул тут ніби проявляв якусь наявність власного мозку, але знову виявилося, що звичайний зазомбований рускімі каналами тормоз ! Або просто - ватнік. Знову повертаємося в другий клас. От щось не пригадую я того моменту, коли це майдан вибрав Петра президентом, хоч убийте ! І вже сьомий раз питаю у несвідомих і диванних - ніхто не може цього пояснити, тобто своїх же слів (які вони почули по ящику і торочать їх, як мантру)!
6. Slavko / 11 липня 2019, 22:51
3.orakul
«Таміла великої шкоди не робила, а от що наробе новий очільник?
»

Навіщо сам собі перечиш?! А землі хто пооформляв масонам ? Забув ? А скільки лісу вкрадено при "нешкідливій" ?..

Змінено 11.07.2019, 22:56
7. orakul / 12 липня 2019, 08:56
6.Slavko
«Навіщо сам собі перечиш?! А землі хто пооформляв масонам ? Забув ? »

Та забув, а може й не знав. Підкажи. Земля поки що не продається, так що нічого вона не могла "оформити". А от в Бутенківську громаду масони вже влізли і авто черметне подарували. Отам слідкуй де земля дінеться. Як тільки закон приймуть так і зразу.... І от ти чув щоб всесправедлівєйший із борців із несправєдлівостью Гунжель кіпішував проти Ротарі? І не почуєш.
6.Slavko
«А скільки лісу вкрадено при «нешкідливій» ?..
»

Так вона ж ліс не сторожує. Ліс - наслідок майдану. Свідомі і вольні відмовилися від російського газу і тепер купують у Європі вільний і свобідний ... російський газ. Ну а ліс на дрова - то вже наслідок. Нарід шукає вихід як вижити. Нема газу - він ліс краде. Нема їсти - він дітей варить на мясо. Ну ти ж це краще від мене знаєш.
8. orakul / 12 липня 2019, 09:13
5.Slavko
«Знову повертаємося в другий клас. От щось не пригадую я того моменту, коли це майдан вибрав Петра президентом, хоч убийте ! І вже сьомий раз питаю»

Ну це ти тормоз. Петро Олексійович - наслідок вашого майдану. Не було б майдану, не було б Петі-президента. Ти хіба забув як він вам кричав у мікрохвон із сцени щоб камінці із Хрещатика виколупували. Він, як прийде до влади, нові покладе. Головне - щоб перемогу здобуть. А давно ж відомо, що "Булыжник - орудие пролетариата". Заодно і Олексію відповім, що і Ваня і Таміла - наслідок майдану. Відразу після майдану їм треба було буйних і одержимих нейтралізвуати. А для цього треба було їх спочатку у владу поставити, показати що вони ні на що не здатні і познімати. А дуже активних треба було в АТО заслати на утилізацію. Ну цей процес ще не закінчився. Ось скоро будем спостерігати як атошнків люструвати будуть. Як тільки виконають мінські чи якісь інші угоди так і зразу. Думаеш чого Путін тупо відхрещується від Донбасу? Та він йому й нах не нужен. Донбас - проект майданерів. І тепер Путін хоче його назад їм і всучити. А зайде Донбас у ВРУ і тоді почуєш усю правду-матку з трибуни ВРУ. Тоді розкажут, хто за що воював і хто в кого стріляв і хто кому херой і хто кому сєпар. Після виборів весело буде.
9. ИВЕН / 12 липня 2019, 09:37
а хто сьогодні керує-можливо нові керманичі і не потрібні?
10. Чудо Юдо / 12 липня 2019, 09:54
7.orakul
«Свідомі і вольні відмовилися від російського газу і тепер купують у Європі вільний і свобідний ... російський газ»

Тільки чомусь у 2012 році, при любимому вами Янику Росія продавала нам газ по 426 долярів за тисячу кубометрів, а нині ми її ж газ так смішно перекупляємо у Європи дешевше ніж за 200.
Як же так виходить? Любимі браття-росіяни об**ували нас по повній? То Ви пропонуєте відмовитися і, щоб не було Вам так парадоксально, купляти у РФ удвічі дорожче?
11. Чудо Юдо / 12 липня 2019, 09:57
9.ИВЕН
«а хто сьогодні керує-можливо нові керманичі і не потрібні? »

Порох 5 років проводив адміністративну реформу а так і не спромігся РДА розігнати.
То може Зеля додумається нарешті, що цей заклад уже не потрібен нікому, тим паче тим ОТГ що таки з’являються малу-помалу? І тоді головна битва розвернеться не за місце голови РДА, а за місце голови ОТГ. На ризні точно будуть присутні і Копелець і Таміла :)
Так що думаю поки що перепризначать Тамілу, а там допоки не приберуть вакансію зовсім
12. orakul / 12 липня 2019, 14:05
10.Чудо Юдо
«Тільки чомусь у 2012 році, при любимому вами Янику Росія продавала нам газ по 426 долярів»

Я ніколи не хвалив Янека але завжди казав що «наступнікі» розвалять і продадут Україну. Газ при Янеку був по гривні, а тепер по десять, грубо. А хто і за скільки його продавав мене якось навіть не цікавило. Але якщо вже вникати, то тодішня ціна на газ - наслідок Йуліних контрактів. Не забувай, що при Янеку війни не було. І її б ніколи не було при будь якому славянському президенту. Посилання на www.segodnya.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації