Вхід | Реєстрація

У Іванівці вбили «чупакабру» (Оновлено)

У Іванівці вбили «чупакабру» (Оновлено)

3 липня житель села Іванівка виявив поряд з приватним домогосподарством дивне створіння. Близько 12‑ї години дня Олександр Близнюк працював біля будинку. Він почув гавкіт собак, що бігали навколо купи дров. Чоловік підійшов ближче і побачив між дровами тварину.

— Я взяв ліхтарик і присвітив. Заблищали очі. Спершу я подумав, що то лисиця, — пояснює Олександр. — Почав виганяти її зі схованки, аж раптом вискочило незрозуміле створіння. Із переляку я схопив палицю і вдарив тварину по голові. Від удару вона померла на місці. На вигляд тварина схожа на хвору лисицю.

Чоловік відніс труп на край села і викинув у яму. Про незвичного «гостя» він розповів сусідці. Далі про тварину дізнались юнаки, які поїхали на місце захоронення і дістали її.

Працівникам ветеринарної служби про незвичайну тварину ніхто з жителів Іванівки не повідомляв. Вирішили спершу звернутись у редакцію тижневика.

Кореспонденти «ЕХО» оглянули «чупакабру» і зв’язалися із заступником начальника районного відділення Держпродспоживслужби Сергієм Челідзе. Його колеги виїхали на місце, оглянули тварину і відібрали зразки для проведення лабораторних аналізів.

У вівторок, 9 липня, Сергій Челідзе повідомив, що за зовнішніми ознаками тварина схожа на лисицю. Такої ж думки притримуються і мисливці. Лабораторні аналізи показали, що іванівська «чупакабра» не хворіла на гострі інфекційні та інші небезпечні для здоров’я людини захворювання. Тварина дійсно могла страждати від підшкірного кліща. Це досить поширене захворювання, що супроводжується випадінням волосся.

Працівники служби провели дезінфекцію тварини і закопали її.

Користуючись нагодою, Сергій Челідзе звернувся до читачів тижневика з проханням відразу повідомляти про подібні випадки його колег з районної лабораторії за телефоном (05343)3–12–87.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2019, 10:08 | Кобеляки | Цікаве
1. Annapolis / 11 липня 2019, 14:01
Яка чупакабра?!?! Що ви несете!!! Навіть не читала цю нісенітницю повністю, бо і так видно що хвора на демодекоз собака або лисиця, ну ніяк не невідоме створіння. Що за безграмотність?!?!?!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації