Вхід | Реєстрація

Щоб скрізь встигати, надійний годинник потрібно мати

Щоб скрізь встигати, надійний годинник потрібно мати

Французький король Людовік ХVІІІ повторював, що точність — це ввічливість королів. І хоча посади з такими титулами на сьогоднішній день майже зникли, приказка не втратила своєї актуальності. Адже перше враження, що складається про незнайому людину, залежить вії її пунктуальності. Тобто, наскільки вчасно вона з’явилась у заздалегідь обумовлений час.

Не втрачати відчуття часу та встигати все зробити людям здавна допомагають годинники.

 

Годинник — це стиль та практичність

Для сучасної людини годинник виконує одразу кілька функцій.

По-перше, це пристрій для вимірювання часу. Де б людина не перебувала, вона завжди може зорієтуватися в просторі завдяки годиннику.

По-друге, стильний аксесуар у гардеробі. Не важливо, який стиль одягу носить чоловік чи жінка, на сьогоднішній день виробники створили стільки різновидів годинників, що пасуватимуть до будь-якого вбрання.

По-третє, саме за годинником можна визначити фінансові можливості його власника, уподобання, вид діяльності, хобі чи пріоритети. Заможні люди віддають перевагу годинникам відомих світових виробників. Вони носять виключно оригінальні та ексклюзивні пристрої. Спортсмени полюбляють годинники з секундоміром, який постійно використовується під час тренувань.

По-четверте, на відміну від смартфонів, які постійно потребують постійної підзарядки, годинник не підводить свого власника, коли йому потрібно дізнатися час.       

По-п’яте, годинник різняться за своїм функціональним призначенням: наручні, настільні і настінні. Тобто, якщо одні пристрої доповнюють зовнішній вигляд власника, то інші — інтер’єр приміщення, де вони встановлені.

 

Магазин, якому можна довіритись

Спеціалісти стверджують, що не дивлячись на розвиток комп’ютерних технологій, попит на годинники не зникає. Навпаки, деякі українські компанії мають у наявності кращі світові екземпляри. Надійним та перевіреним роками є інтернет-магазин годинників Timestyle. У ньому можна придбати пристрої українських швейцарських, японських виробників. На офіційному сайті магазину http://timestyle.com.ua/ представлені будильники, наручні, настільні і настінні годинники, шкатулки та аксесуари для них. Компанія працює лише із іменитими заводами-виробниками, що гарантують якість своїх годинників. 

Замовте для себе, зробіть подарунок коханій чи близькій людині і щоразу дивлячись на годинник, вона буде згадувати вас. І ніколи не спізниться на зустріч.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2019, 13:31 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації